This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

hlaseni chyby
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Slovak and Czech Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10683
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Wed Oct 05, 2016 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

Cubex,
Quote:
Tak jsem musel neco sesmolit pomoci Google prekladace.

Vidis, ze to ide. Smile

Quote:
I tak diky.

Niet zaco.

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
MartinK
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Nov 2010
Posts: 31
Location: Brno, Czech Republic

PostPosted: Fri Oct 27, 2017 11:24 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj Romane, mam zase prosbu na pretlumoceni Christianovi.

Pri spusteni programu zabaleneho v 7z pouzivam moznost "Extrahovat vse a spustit". V archivu se totiz nachazi i nezbytne DLL knihovny. Objeví se hlaska "Po ukonceni programu kliknete na tlacitko OK" a tlacitko OK. TC ztrati focus a prevezme jej spusteny program. Jakmile TC znovu ziska focus po ukonceni programu nebo i predtim prepnutim do jeho okna, tak hlaska v dialogovem okne zustane nezmenena, ale tlacitko se zmeni na "Storno". Chybou nejakeho nastaveni u mne to nebude. Ani chybou v prekladu. Prejmenoval jsem si wincmd.ini a spustil "cisty" TC v anglictine a chova se to stejne. Je to sice jen kosmeticka chybka, ale vypada to blbe. Na funkcnost vsak nema vliv. Soubory jsou rozbalane v TEMP az do odmacknuti "Storno", teprve potom se smazou. Vsiml jsem si toho az ted v 9.11 RC1, ale dela to i v 9.10 final. V 9.0a funguje spravne. W10Pro/32 1703, stejne se chova i na W10Pro/64 1709 (TC vzdy 32 bit).

Tak to prosim nejak strucne preformuluj autorovi. Diky moc. Martin
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10683
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Fri Oct 27, 2017 12:36 pm    Post subject: Reply with quote

MartinK,
Done - OK becomes Cancel in Click OK when program terminates dialog.

Dik
Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10683
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Fri Nov 03, 2017 2:25 pm    Post subject: Reply with quote

MartinK,
Malo by byt opravene.

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
MartinK
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Nov 2010
Posts: 31
Location: Brno, Czech Republic

PostPosted: Fri Dec 08, 2017 8:58 pm    Post subject: Reply with quote

Ahoj Romane, jednodužší věci se snažím řešit pomocí Google translatoru, ale toto asi bez Tvé pomoci nedám.

Testoval jsem FileLockPro od firmy Gilisoft, protože tvrdili, že umí skrývat data i na přenosných médiích. Na pevných discích v počítači tyto schovávací programy fungují perfektně a to od různých výrobců. Ale musí být zaveden OS, do kterého se to instalovalo (i v nouzovém režimu). Stačí ale nabootovat z CD nebo USB jiný systém a hned je vidět všechno.

Ale k věci. Použil jsem http://gilisoft.com/product-file-lock-pro.htm a s jeho pomocí na flash disku "schoval" adresář Test s podadresáři Test1 a Test2.

Zde je struktura disku po "skrytí" adresářů : https://app.box.com/s/jau0m42g40f7m106gs42ybr4gujnhrm9

Byly jen kamsi přesunuty a nedá se na ně dostat průzkumníkem, ale ani TC! Přestože ve stromě složek je zřejmé, že TC strukturu adresářů vidí správně, tak nelze přejít do složky "..." stiskem Enter. TC se vrátí o dvě úrovně výše. Takže funguje dobře Strom a také Synchronizace složek. Nefunguje zanoření, kopírování, mazání.

Zcela bezproblémové jsou některé konkurenční prostředky. Zkoušl jsem Far Manager 2 (ten používám pravidelně souběžně s TC, každý z nich je na něco lepší) a Altap Salamander 3.08. Také funguje prehistorický Norton Commander (verze 5.0 z roku 1995) i Volkov Commander (verze 4.0 z roku 1994). Naproti tomu se přes tuto strukturu nedostane poslední verze FreeCommanderu. Jiné manažery jsem nestahoval a nezkoušel. TC je pro mě světová jednička, tak bych byl moc rád, kdyby to šlo opravit.

Data nejdou rozumně poslat. Adresář $FILELOCK$ lze sice sbalit 7-zipem nebo WinRarem, ale ani jeden z nich nejde už rozbalit. Při procházení těchto archivů TC funguje v pořádku.

Proto pro ověření a testování posílám obrazy celé flešky : https://app.box.com/s/1chf8kbkwstosk6h2ftz00redi76s19d

Jeden je dělaný pomocí http://www.drivesnapshot.de/ a lze ho tímto programem namapovat do virtuálního disku. Snapshot není potřeba instalovat, pro vytváření snímků je vždy potřebná nejnovější verze (nebo program zakoupit). Ostatní funkce nejsou nijak omezené.

Druhý je vytvořen programem Acronis True Image a lze ho rozbalit kamkoliv na pevný disk.

Moc Ti Romane děkuji a doufám, že to půjde opravit a bude brzy uvloněná další verze TC.

Ještě jednou díky a posílám pozdravy všem příznivcům nejlepšího souborového manažeru na světě. Martin
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10683
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Sat Dec 09, 2017 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

MartinK,
A opravit chces konkretne co? Ak chapem spravne, pouzil si program, aby boli dva adresare nepristupne, a teraz su v TC nepristupne, resp. pristupne s problemami. Chces, aby TC vedel pristupovat aj na tieto "skryte" adresare, hoci by mali byt nepristupne a skryte? Skus Configuration - Options - Display a vypni Use long names.

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Slovak and Czech All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group