Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Three panels in TC ? No, display bug...
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Fixed bugs Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DjobyDjoba
Junior Member
Junior Member


Joined: 23 Oct 2006
Posts: 18

PostPosted: Mon Jan 30, 2012 1:22 pm    Post subject: Three panels in TC ? No, display bug... Reply with quote

In Windows 7 x64 / TC8.0 beta 17a x64.

1) Create a shortcut of TC, and in its properties, set Run > Minimized
2) Launch TC via shortcut
3) Maximize TC.

Result :

Image: http://img11.hostingpics.net/pics/420278B9EDtmp.jpg

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 27731
Location: Switzerland

PostPosted: Wed Feb 01, 2012 10:14 am    Post subject: Reply with quote

Sorry, cannot reproduce, Windows 7 x64 here too!

Does it happen also with a fresh wincmd.ini? Just start TC with command
c:\totalcmd\totalcmd64.exe /i=c:\totalcmd\test.ini
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
DjobyDjoba
Junior Member
Junior Member


Joined: 23 Oct 2006
Posts: 18

PostPosted: Thu Feb 02, 2012 12:48 pm    Post subject: Reply with quote

Activate the option : "Show tab header also when there is only one tab"

Regards.
Back to top
View user's profile Send private message
karlchen
Power Member
Power Member


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 4209
Location: Germany

PostPosted: Thu Feb 02, 2012 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

Hello, DjobyDjoba.

I followed your instructions. Yet, I cannot reproduce the problem, either. So, unless it is something special on your machine which causes the dsiplay problem, there must be one more setting which is involved.
Just an idea, have not tried whether it matters: have you switched off the T.C. splashscreen? (I have not.)

Total Commander 8.0ß17a 64-bit
Windows Home Premium SP1 64-bit

Kind regards,
Karl
_________________
Enlightened by Lucid Lynx, enchanted by Mint Maya, impressed by Mint Petra.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DjobyDjoba
Junior Member
Junior Member


Joined: 23 Oct 2006
Posts: 18

PostPosted: Thu Feb 02, 2012 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

Hello karlchen,

Yes, you're right, I've set StartupScreen=0 in Wincmd.ini.

From a clean install, set :
- StartupScreen=0
- Maximize TC and Configuration > Save position
- "Show tab header also when there is only one tab" enabled

and start TC minimized, and maximize it.

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 27731
Location: Switzerland

PostPosted: Fri Feb 03, 2012 4:54 am    Post subject: Reply with quote

Thanks, I could reproduce it now too!
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 27731
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Feb 06, 2012 10:44 am    Post subject: Reply with quote

Could you please check whether this has been fixed in beta 18?
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
umbra
Power Member
Power Member


Joined: 14 Jan 2012
Posts: 705

PostPosted: Mon Feb 06, 2012 12:45 pm    Post subject: Reply with quote

It is fixed in beta 18.
_________________
Windows 7 Pro x64, Windows 8 Pro x64
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 27731
Location: Switzerland

PostPosted: Thu Feb 09, 2012 9:19 am    Post subject: Reply with quote

Thanks!
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
petermad
Power Member
Power Member


Joined: 05 Feb 2003
Posts: 5705
Location: Valsted, Denmark

PostPosted: Thu Feb 09, 2012 2:49 pm    Post subject: Reply with quote

Hasn't this thread ended up in the wrong forum section (TC7.56a confirmed bugs) ?
_________________
#524
Danish Total Commander Translator
Windows XP 32bit SP3 & Windows 7 64bit SP1 & Windows 8.1 64bit. TC 8.51RC2 32+64bit

Get Extended Total Commander Menus
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
petermad
Power Member
Power Member


Joined: 05 Feb 2003
Posts: 5705
Location: Valsted, Denmark

PostPosted: Fri Feb 17, 2012 11:32 am    Post subject: Reply with quote

* Bump - this thread still doesn't belong in this section
_________________
#524
Danish Total Commander Translator
Windows XP 32bit SP3 & Windows 7 64bit SP1 & Windows 8.1 64bit. TC 8.51RC2 32+64bit

Get Extended Total Commander Menus
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 9368
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Fri Feb 17, 2012 3:35 pm    Post subject: Reply with quote

Moderation:
Moved to Bugs which should be fixed now.

Hacker (Moderator)

_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Donations
BTC: 16KGZbrQZqATnY1Yfhb8RcWkfyybv2UHb8
LTC: LgwzV7fxgWGkBBhQ5k6uFiB69hN6bG6n78
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
karlchen
Power Member
Power Member


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 4209
Location: Germany

PostPosted: Fri Feb 17, 2012 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

The bugfix has been confirmed for T.C. 8.0 beta 18. So it should not be fixed. It has been. => Fixed bug, I'd guess. Wink

Hm, the thread starter has not bothered to confirm. Umbra has done so. Oh, well...
_________________
Enlightened by Lucid Lynx, enchanted by Mint Maya, impressed by Mint Petra.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 27731
Location: Switzerland

PostPosted: Sun Feb 19, 2012 2:58 am    Post subject: Reply with quote

2karlchen
Can you confirm the bugfix too? I'm moving threads to the fixed bugs section either if
1. The thread starter confirmed the fix, or
2. At least two other users confirmed it, or
3. One user confirmed it and it's a very obvious fix
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
karlchen
Power Member
Power Member


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 4209
Location: Germany

PostPosted: Sun Feb 19, 2012 7:48 am    Post subject: Reply with quote

Hello, Christian.

I cannot really confirm the fix. Sorry. The reason is pretty trivial:
I have not managed to reproduce the bug using Total Commander 8.0ß17 64-bit on Server 2008 R2.

And I have followed these steps:
  • StartupScreen=0
  • Maximize TC and Configuration > Save position
  • "Show tab header also when there is only one tab" enabled

Without having reproduced the bug the fact that the problem cannot be observed in Total Commander 8.0ß20 64-bit on Server 2008 R2 does not really prove much. Sad

Is there any other detail which I may not be aware of that I need to change in order to reproduce the reported problem on T.C. 8.0ß17 x64? E.g. does it only happen on Windows 7 64-bit with Aero theme? (In this case testing on Server 2008 R2 will be a waste of time.)

Kind regards,
Karl
_________________
Enlightened by Lucid Lynx, enchanted by Mint Maya, impressed by Mint Petra.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> TC Fixed bugs All times are GMT - 6 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group