This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

[WFX] Android ADB 7.3
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 39, 40, 41
 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Plugins and addons: devel.+support (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
damjang
Member
Member


Joined: 09 Oct 2003
Posts: 194

PostPosted: Sun May 28, 2017 3:57 pm    Post subject: Reply with quote

For me the last 8.0 plugin don't work, nor the previous 7.6 with my new samsung galaxy s7 with nougat. Is there someone that can share the v7.9 to try with?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
iMiKE
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Apr 2013
Posts: 2
Location: Novosibirsk

PostPosted: Thu Jul 20, 2017 6:45 am    Post subject: Reply with quote

Hello!
Any chances to get this plugin to macOS for DoubleCommander?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
TW
Senior Member
Senior Member


Joined: 19 Jan 2005
Posts: 311

PostPosted: Sun Jul 30, 2017 4:22 pm    Post subject: Reply with quote

this doesn't work at all with my samsung S4 mini, simply nothing happens when i try to connect.

chances are high i'm doing something wrong, but then there is no real FAQ on the homepage, simply all the features are mentioned, but not how to use it really.
_________________
licenced and happy TC user since 1994 (#11xx)
Back to top
View user's profile Send private message
nsp
Power Member
Power Member


Joined: 04 Dec 2005
Posts: 1112
Location: Lyon (FRANCE)

PostPosted: Tue Aug 01, 2017 3:03 am    Post subject: Reply with quote

TW wrote:
this doesn't work at all with my samsung S4 mini, simply nothing happens when i try to connect.

chances are high i'm doing something wrong, but then there is no real FAQ on the homepage, simply all the features are mentioned, but not how to use it really.

You should first try to check
1) if your phone have USB debug activated on developer settings and is connected with usb cable to your PC.
2) on the PC, check the adb used version detect your phone and driver are well installed.
3) if you validated the access on your phone for the current PC. You can invalidate all adb access and wait for new request.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website Yahoo Messenger
sitycarbon
New Member
New Member


Joined: 02 Aug 2017
Posts: 1

PostPosted: Wed Aug 02, 2017 8:29 am    Post subject: Reply with quote

I'm using a Galaxy S8 and have a strange issue.

When copying small files to /system less than 20MB. they fail. Larger files seem to copy OK.

No problem copying the small files to /sdcard.

02/08/2017 22:32:37: FS:Copy(Error: Failed): c:\temp\lxy.log -> \\\ADB\ce041714801bc72504\system\priv-app\lxy.log

02/08/2017 22:33:04: FS:Copy: c:\temp\bios.bin -> \\\ADB\ce041714801bc72504\system\priv-app\bios.bin
Back to top
View user's profile Send private message
kulmegil
Junior Member
Junior Member


Joined: 27 May 2006
Posts: 16

PostPosted: Thu Aug 17, 2017 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

Just a note - there is v8.2 on author's website.

Works noticeably better for me, but still fails to modify /system or /data.
But can read them again and I had issues on 8.0.
Back to top
View user's profile Send private message
Ponozka
New Member
New Member


Joined: 07 Sep 2017
Posts: 1

PostPosted: Thu Sep 07, 2017 7:21 am    Post subject: Reply with quote

kulmegil wrote:
Just a note - there is v8.2 ...

Works noticeably better for me, but still fails to modify /system or /data.
But can read them again and I had issues on 8.0.


1) you can't change the /system folder because it is mounted as read only.

2) you can change the /data folder only if you have the permissions,
e.g. you can add a subfolder in /data, but you can't read/write files in the application data area.

But a real bug is, that the plugin don't process symbolic links,
e.g./mnt/sdcard -> /storage/sdcard0 is recognized as a file.


Last edited by Ponozka on Thu Sep 07, 2017 7:31 am; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message
flo
Junior Member
Junior Member


Joined: 21 Jan 2007
Posts: 48

PostPosted: Thu Sep 07, 2017 7:24 am    Post subject: Reply with quote

Since 8.x version no icons appear in options for this plugin (.apps, .backup, .bugreport,..). With 7.4 i dont't have this problem

anybody else has this problem?
Back to top
View user's profile Send private message
TW
Senior Member
Senior Member


Joined: 19 Jan 2005
Posts: 311

PostPosted: Sat Sep 09, 2017 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

nsp wrote:
TW wrote:
this doesn't work at all with my samsung S4 mini, simply nothing happens when i try to connect.

chances are high i'm doing something wrong, but then there is no real FAQ on the homepage, simply all the features are mentioned, but not how to use it really.

You should first try to check
1) if your phone have USB debug activated on developer settings and is connected with usb cable to your PC.
2) on the PC, check the adb used version detect your phone and driver are well installed.
3) if you validated the access on your phone for the current PC. You can invalidate all adb access and wait for new request.

ok, it seems i'm doing something wrong, "adb devices -l" comes up with nothing.
this is not as easy as i thought, giving up here.

/Edit: works now, had to install the samsung usb drivers again.
_________________
licenced and happy TC user since 1994 (#11xx)
Back to top
View user's profile Send private message
flo
Junior Member
Junior Member


Joined: 21 Jan 2007
Posts: 48

PostPosted: Mon Sep 18, 2017 2:20 am    Post subject: Reply with quote

flo wrote:
Since 8.x version no icons appear in options for this plugin (.apps, .backup, .bugreport,..). With 7.4 i dont't have this problem

anybody else has this problem?


I was reviewing the plugin with resource hacker and i discovered icon resources are missing in the new 8 version.

Could they be included in the new version?

Thanks a lot!
Back to top
View user's profile Send private message
iana
Senior Member
Senior Member


Joined: 27 Jul 2010
Posts: 305

PostPosted: Mon Sep 18, 2017 4:32 am    Post subject: Reply with quote

flo wrote:
flo wrote:
Since 8.x version no icons appear in options for this plugin (.apps, .backup, .bugreport,..). With 7.4 i dont't have this problem

anybody else has this problem?


I was reviewing the plugin with resource hacker and i discovered icon resources are missing in the new 8 version.

Could they be included in the new version?

Thanks a lot!

I noticed the author removed the icons when he ported the code to linux as the elf format does not include resources and the author plans to support linux too I doubt the icon will return
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Plugins and addons: devel.+support (English) All times are GMT - 6 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 39, 40, 41
Page 41 of 41

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group