This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

hlaseni chyby
Goto page 1, 2  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Slovak and Czech Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
MartinK
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Nov 2010
Posts: 23
Location: Brno, Czech Republic

PostPosted: Sun Oct 06, 2013 4:27 pm    Post subject: hlaseni chyby Reply with quote

Predevsim se omlouvam za to, ze prispevek pisi sem, ale jazykove vybaveni mi bohuzel neumoznuje to napsat do TC8.5 beta bug reports.

Velmi proto prosim, jestli by nekdo nemohl nasledujici hlaseni preposlat tam, kam patri. Dekuji za ochotu. Martin

Win 7 SP1 32bit, TC8.50b5 (ale deje se i na starsich verzich vcetne 8.01 stable, tam jen pise trochu jinou chybu). Pokousim se zkopirovat (Shift+F5) napr. "C:\Program Files\TotalCmd" do nove slozky "C:\Program Files\TotalCmd850b4". Po potvrzeni zvyseni opravneni se kopirovani rozbehne, ale nahodne napr. na 42% konci chybou "Soubor nelze prepsat sam sebou". Chyba se neprojevuje vzdy. Pokazde se ale objevi, kdyz behem kopirovani dam treba jen na 2 vteriny "Pozastavit" a pak hned "Spustit". Po chybe nestoji kurzor na "C:\Program Files\TotalCmd", kde se nacházel pred zahajenim kopirovani, ale na ".." v "C:\Program Files". Chyba se NIKDY neprojevi, kdyz je zatrzeno "Zkopirovat prava NTFS ...".

Uvital bych i pouhou informaci o tom, zda a jak lze prednastavit TC, aby bylo "kopirovani NTFS opravneni" nastaveno jako vychozi. Dekuji vsem za odpovedi. Martin
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10492
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Sun Oct 06, 2013 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

File cannot be overwritten by itself.

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
MartinK
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Nov 2010
Posts: 23
Location: Brno, Czech Republic

PostPosted: Mon Oct 07, 2013 3:00 am    Post subject: Reply with quote

Romane, dekuji mockrat. Martin
Back to top
View user's profile Send private message
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin


Joined: 04 Feb 2003
Posts: 33858
Location: Switzerland

PostPosted: Mon Oct 21, 2013 11:56 pm    Post subject: Reply with quote

Please try with beta 6!
Google Translate:
Prosím, zkuste beta 6!
_________________
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
MartinK
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Nov 2010
Posts: 23
Location: Brno, Czech Republic

PostPosted: Tue Oct 22, 2013 5:15 am    Post subject: Reply with quote

Christian, thank you very much. In beta 6 works correctly.

-------------------------------------------------------------------
Caution - machine translation - Ace Translator 11:

It is my great honor to get an answer from the author of the best file manager in the world.

I have the "Copy date and time for the folders" and this does not work when copying as administrator (UAC). This is not a bug, but imperfection. Copied folders are set to the current time. Without UAC works correctly.

Operating properly when checked "Copy right NTFS" (same as last error). Could you please add to wincmd.ini something like "CopyNTFSpermissions=1", to me it does still offered?

Thank you. Martin
-------------------------------------------------------------------
Original in Czech:

Je pro me velka pocta dostat odpoved od autora nejlepsiho souboroveho manazeru na svete.

Mam nastaveno "kopírovat datum a cas u slozek" a toto nefunguje pri kopirovani jako administrator (UAC). Nejedna se o chybu, ale nedokonalost. Zkopirovane slozky maji nastaveny aktualni cas. Bez UAC funguje spravne.

Spravne pracuje pri zatrzeni "kopirovat prava NTFS" (stejne jako minula chyba). Mohl byste prosim doplnit do wincmd.ini neco jako "CopyNTFSpermissions=1", aby se mi to samo stale nabizelo ?

Diky. Martin
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10492
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Fri Oct 25, 2013 3:32 am    Post subject: Reply with quote

Zalozena tema Date of copied dirs not kept using tcmadmin.

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
MartinK
Junior Member
Junior Member


Joined: 19 Nov 2010
Posts: 23
Location: Brno, Czech Republic

PostPosted: Fri Jan 31, 2014 1:42 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj Romane, prosim zase o bug report.

Win 7 SP1 32bit, TC8.50RC2. Pouzivam "oblibene polozky" (CTRL-D) a tato verze TC spadne okamzite po pokusu vybrat polozku a to jak klavesnici, tak i mysi. Dokonce spadne i po ESC misto navratu z vyberu.

Dekuji. Martin
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10492
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Fri Jan 31, 2014 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

MartinK,
Ahoj, tu to funguje OK, chyba musi byt niekde u teba. Skus spustit totalcmd.exe /i=test.ini, vytvor jeden zaznam a skus, ci ide, alebo nie.

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Cubex
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Aug 2016
Posts: 9

PostPosted: Thu Aug 25, 2016 3:31 am    Post subject: Chyba TC 9.0ß10 Reply with quote

Ahoj Romane,
mohl bych ze stejných důvodů jako MartinK využít Tvé jazykové schopnosti a nahlásit chybu v TC 9.0ß10? Předem díky.

Win 7 x64, při procházení složek s cestou delší jako 1024 znaků (limit pro TC) se verze TC 32bit 9.0ß10 uplně zhroutí (spadne). Verze TC x64 9.0ß10 vypíše chybu:
Access violation.
Access violation
Windows 7 SP1 6.1 (Build 7601), base: 0400000

Please report this error to the Author, with a description
of what you were doing when this error occurred!

Stack trace (x64):46B4B6

Press Ctrl+C to copy this report!
Continue execution?

Ve verzi 8.52a to jenom cinkne, neotevře složku a normálně pokračuje.
Byl bych velice rád, kdyby Total Commander uměl procházet dlouhé cesty třeba jako MultiCommander nebo UnrealCommander (víc jak 4000 znaků jsem nezkoušel).
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10492
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Thu Aug 25, 2016 11:31 am    Post subject: Reply with quote

Cubex,
Path > 1024 chars -> access violation

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Cubex
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Aug 2016
Posts: 9

PostPosted: Sat Sep 17, 2016 9:52 am    Post subject: Tecky na konci nazvu souboru Reply with quote

Ahoj Romane,
dekuji za perfektní spolupráci a jeste bych si dovolil vyuzít Tvých (nejen) jazykovych schopností. Tato "chyba" není ani tak problém soucasne vyvíjene verze, ale uz od verze TC 7.55a nezobrazuje ve vypisu souboru tecky na konci nazvu souboru. Verze TC 7.04a to jeste zobrazovala. Vim, ze tecky na konci jsou ve windows problem, nejde s nimi nic udelat, ale presto existuji a daji se vytvorit treba pod Linuxem. Kdyby nova verze zase zobrazovala skutecny stav bylo by to OK.
Diky
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10492
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Sun Sep 18, 2016 4:26 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj Cubex,
Vies niekde v history.txt najst nieco, co by odkazovalo na tuto zmenu?

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Cubex
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Aug 2016
Posts: 9

PostPosted: Sun Sep 18, 2016 11:55 pm    Post subject: Tecky na konci nazvu souboru Reply with quote

Ahoj Romane,
Zmenu v History.txt jsem nehledal a ani asi nenajdu. Z programátorského hlediska je to jen detail (Trim) a neverím, ze by se s touto zmenou autor chlubil. Jsem dlouholetý "pouzivatel" TC a vyzkousel jsem vsechny verze co mam a toto je vysledek. Ze to nevypisuje tecky jsem zjistil uz davno, ale neresil jsem to. Verze TC9 je prilezitost to dat do poradku.
Cubex
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10492
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Mon Sep 19, 2016 3:33 pm    Post subject: Reply with quote

Ahoj Cubex,
Tak by som to naformuloval asi takto:

Quote:
Dear Christian,
Could we please have an option to show a dot at the end of the filename if the filename has a dot but no extension?


HTH
Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Cubex
Junior Member
Junior Member


Joined: 24 Aug 2016
Posts: 9

PostPosted: Wed Oct 05, 2016 10:40 am    Post subject: Tecka na konci nazvu souboru Reply with quote

Romane, spatne jsi to pochopil. Nejde o moznost jestli zobrazovat nebo ne. Vsechny ostatní "managery" tecky na konci jmena souboru samozrejmne zobrazuji. Dokonce i pruzkumnik ve widlich. Jedna se o dlouhodobou chybu a divim se, ze to dosud nikdo neresil. Tak jsem musel neco sesmolit pomoci Google prekladace. I tak diky.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Slovak and Czech All times are GMT - 6 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group