This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Nefunguje mi premenovanie cez F2

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Slovak and Czech Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
omikron123
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Oct 2006
Posts: 61

PostPosted: Sat Jul 05, 2014 8:34 am    Post subject: Nefunguje mi premenovanie cez F2 Reply with quote

Po dlhšom čase som si preinštaloval počítač. Znova som si nainštaloval aj TC. Nefunguje mi však premenovanie súborov cez F2. Stlačením F2 sa nič neudeje, hoci pred inštaláciou premenovanie cez F2 mi fungovalo Sad

V súbore wincmd.ini mám toto:
F2=cm_RenameOnly a napriek tomu NULA BODOV....
Sad Sad Sad

Kde je problém?

Za pomoc vopred ďakujem. Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10683
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Sat Jul 05, 2014 10:37 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj omikron123,
wincmd.ini
[Shortcuts]
F2=cm_RenameSingleFile

HTH
Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
omikron123
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Oct 2006
Posts: 61

PostPosted: Sun Jul 06, 2014 6:19 am    Post subject: Reply with quote

Žiaľ, toto mi nepomohlo... Crying or Very sad Neviem, čo sa mohlo udiať, pretože v predchádzajúcej inštalácii WIN7 ( nie TC!!! ) premenovanie súboru po stlačení F2 fungovalo ako víno.

Takže neviem Confused Confused Confused

P.S. Zaujímavé je, predtým stačilo v súbore wincmd.ini vložiť riadok F2=cm_RenameOnly.
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10683
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Sun Jul 06, 2014 7:44 am    Post subject: Reply with quote

omikron123,
Configuration - Change Settings Files Directly.

HTH
Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
omikron123
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Oct 2006
Posts: 61

PostPosted: Sun Jul 06, 2014 1:12 pm    Post subject: Reply with quote

Nepomohlo to Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10683
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Sun Jul 06, 2014 4:00 pm    Post subject: Reply with quote

omikron123,
Tak normalne cez Configuration - Options - Misc.

HTH
Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
mit
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Sep 2014
Posts: 4

PostPosted: Fri Sep 05, 2014 1:34 am    Post subject: Reply with quote

omikron123 wrote:
Nepomohlo to Crying or Very sad


skopiroval si to tam aj s tym "[Shortcuts]" ?
bez toho ti to nepojde
Back to top
View user's profile Send private message
Maverick_CZ
Junior Member
Junior Member


Joined: 17 Sep 2009
Posts: 23

PostPosted: Tue Sep 09, 2014 1:19 am    Post subject: Re: Nefunguje mi premenovanie cez F2 Reply with quote

omikron123 wrote:
Po dlhšom čase som si preinštaloval počítač. Znova som si nainštaloval aj TC. Nefunguje mi však premenovanie súborov cez F2. Stlačením F2 sa nič neudeje, hoci pred inštaláciou premenovanie cez F2 mi fungovalo Sad

V súbore wincmd.ini mám toto:
F2=cm_RenameOnly a napriek tomu NULA BODOV....
Sad Sad Sad

Kde je problém? ...

Vzhledem k tomu, že je přeinstalovaný systém, záznamy a cesty TC nejsou a instalace si vytvoří nové. Nejdřív bych asi zkontroloval cestu k wincmd.ini. Přejmenování přes Shift+F6 v TC funguje? Funguje F2 v Průzkumníku (možná chyba klávesnice)? V nastavení (Konfigurace - Možnosti - Různé) je vedle "Zkratka:" políčko se šipkou které zobrazí aktuálně nadefinované zkratky. Je tam F2 -> cm_RenameOnly? Pokud ne, je asi někde chyba, takže zkusit nadefinovat zkratku znovu F2 a vybrat cm_RenameOnly (raději to nepsat ručně, ale vybrat). Nezapomenout pak preventivně uložit nastavení.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Slovak and Czech All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group