This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? 
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

pozice dialogu potvrzujiciho prepsání souboru

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Slovak and Czech Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Dennis41
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 May 2013
Posts: 14

PostPosted: Tue Jul 22, 2014 1:45 am    Post subject: pozice dialogu potvrzujiciho prepsání souboru Reply with quote

Ahoj!

Neví nekdo jak nastavit pozici dialogu pro potvrzení prepsání souboru? Normálne je to nastaveno na střed obrazovky. Já jsem pravdepodobne pri nejaké operaci potreboval tento dialog odsunout dolu na spodek obrazovky a ted se nemužu nijak vrátit k puvodnímu stavu. Prohledal jsem fórum i help a nenašel jsem zmínku.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10492
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Tue Jul 22, 2014 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

Ahoj Dennis41,
Tak, vzdy funguje Alt-Medzera, M a sipky na klavesnici. To M zavisi od jazyku Windows, takto to je pod anglickym Windowsom.

HTH
Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Dennis41
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 May 2013
Posts: 14

PostPosted: Wed Jul 23, 2014 12:00 am    Post subject: Reply with quote

Romane,

díky za snahu, ale není to ono. Samozrejme tuto kombinaci znam, je to v podstate to same jako uchopeni okna a tazeni mysi. Bohuzel se to pokazde vrati do te "nechtene" pozice.

Prislo mi, ze se pozice dialogoveho okna nekam zapisuje a snad se musi nekde neco nastavit, aby se to jiz nezapisovalo. Bohuzel jsem ale nic co by tomu nasvedcovalo nenasel.

Jinak si to neumim vysvetlit.

V kazdem pripade jeste jednou dekuji za snahu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10492
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Wed Jul 23, 2014 11:08 am    Post subject: Reply with quote

Dennis41,
Tak potom predpokladam, ze to bude vo wincmd.ini niekde v sekcii, ktora ma nazov podla rozlisenia, napr.:
Code:
[1024x768 (10x20)]


HTH
Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Dennis41
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 May 2013
Posts: 14

PostPosted: Wed Jul 23, 2014 12:52 pm    Post subject: Reply with quote

To si myslim taky, prosel jsem cely wincmd.ini, ale nic jsem nenasel, co by s tim pomohlo.

Jeste jednou diky za snahu. Snad na to casem prijdu.

V cinnosti to nebrani, jenom je to otrava hledat to ve spodni casti obrazovky, kdyz jsem zvyklej mit to na stredu.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10492
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Wed Jul 23, 2014 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

Dennis41,
Skus celu tu sekciu s rozlisenim premenovat, napr. na [abcd], nech sa vytvori nova s defaultnymi hodnotami.

HTH
Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Dennis41
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 May 2013
Posts: 14

PostPosted: Thu Jul 24, 2014 8:22 am    Post subject: Reply with quote

Zkusil jsem to ale pozadovany vysledek se nedostavil. Nakonec jsem smazal wincmd.ini a zacal nanovo. Takze to bezi jak ma.

Chtel jsem si ulehcit praci ale bohuzel jsem neprisel na to, cim se toto chovani nastavuje/kde se zapisuje.

V kazdem pripade diky za Tvuj cas/pomoc.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10492
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Fri Jul 25, 2014 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

Dennis41,
To ma mrzi. Mohol si wincmd.ini len premenovat a mohli sme patrat dalej. Ale tak aspon ti to uz ide. Wink

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Slovak and Czech All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH

Using phpBB © 2001-2005 phpBB Group