View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
om50 Junior Member

|
Posted: Tue Dec 20, 2016 3:42 pm Post subject: zacinam - stejne slozky po otevreni, rozklikavaci cesta, |
|
|
ahoj, začínám a prosím o radu.
1) jak vnutit, aby se mi TC otevřel vždy ve stejných složkách. teď se mi otevírá last session. složky v levém i pravém panelu jsou na systémovém disku, tak snad by to neměl být problém.
2) na instalaci TC v práci je cesta v záhlaví panelu rozklikávací - 2klik otevře složku. na instalaci doma to nemůžu v nastavení najít.
3) je možné si v záhlaví obou panelů přidat tlačítka - odkazy na oblíbené složky? pokud je možné nastavení viz dotaz č.1, pak to vyřeším několika záložkami
díky |
|
Back to top |
|
 |
Hacker Moderator

Joined: 06 Feb 2003 Posts: 10802 Location: Bratislava, Slovakia
|
Posted: Wed Dec 21, 2016 2:24 pm Post subject: |
|
|
Ahoj om50,
Quote: | jak vnutit, aby se mi TC otevřel vždy ve stejných složkách |
Viacero moznosti, najjednoduchsie asi ist do vybranych adresarov, zatvorit TC, spustit TC, vypnut Configuration - Options - Operation - Save on exit - Directories.
Quote: | na instalaci TC v práci je cesta v záhlaví panelu rozklikávací - 2klik otevře složku. na instalaci doma to nemůžu v nastavení najít. |
Configuration - Options - Layout - Show current directory - Show clickable path parts ('breadcrumb bar')
Quote: | je možné si v záhlaví obou panelů přidat tlačítka - odkazy na oblíbené složky? |
Priamo nie, mozes na to pouzit ikonku hviezdicky (pri zobrazeni aktualnej cesty), resp. klavesnicou Ctrl-D. Dalej si mozes oblubene adresare pridat do Button Baru, alebo, ako vravis, nechat si ich otvorene ako zalozky.
HTH
Roman _________________ Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Last edited by Hacker on Thu Dec 22, 2016 3:21 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
om50 Junior Member

|
Posted: Wed Dec 21, 2016 4:46 pm Post subject: |
|
|
ahoj Hackere, díky, vše funguje, jak jsem si přál. |
|
Back to top |
|
 |
Hacker Moderator

Joined: 06 Feb 2003 Posts: 10802 Location: Bratislava, Slovakia
|
Posted: Thu Dec 22, 2016 3:22 am Post subject: |
|
|
om50,
Rado sa stalo.
Roman _________________ Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|