doplnenie novej funkcie

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
ThunderBoy_SK
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2006-07-16, 20:36 UTC

doplnenie novej funkcie

Post by *ThunderBoy_SK » 2006-07-16, 21:32 UTC

Nazdar lidi.
Neviem preco este stale nie je v TC pri prepisovani suboru zabudovana funkcia Prepisat uplne rovnake. Nie som velky anglictinar, tak prosim niekoho, nech informuje autora TC.

O co ide?

Pracujem velmi casto s obrovskym mnozstvom suborov (aj stotisice) v jednom alebo viacerych adresaroch. Isto to kazdy poznate, ze subory byvaju uplne rovnake len s inymi nazvami a velkostami. Toto je ten problem a treba ho definitivne vyriesit. Pri prepisovani by bola doplnena ta vyssie uvedena funkcia. Pri prepisovani rovnakych suborov ma TC tieto funkcie: Prepisat, Prepisat vsetko, Preskocit, Storno, Prepisat vsetko starsie, Preskocit vsetko a Premenovat. Ani jedna z tohto mi nevyhovuje. Funkcia Prepisat vsetko nie je postacujuca, pretoze prepise aj uplne rozdielne subory s inou velkostou, ale s rovnakym nazvom. Je potrebna dalsia funkcia, ktora by pri rovnakom nazve suboru zaroven vnutorne citala strukturu suboru a tym aj velkost. Skratka, aby prepisala len na vlas rovnaky subor. Viac netreba, nemusi citat ziadny datum a podobne.
Samozrejme viem, ze TC ma uz podobnu funkciu zabudovanu > Hladanie suboru > Rozsireny > Hladac duplicitnych suborov. To je sice pekne, ale pre velky pocet suborov velmi zdlhave a neprakticke. Cloveka takato robota zarucene prestane bavit behom 15 minut. :cry:


Preco by mal clovek rozmyslat za program. No nie?

Inak ma TC vsetko, co treba a som s nim velmi spokojny. :D Len tak dalej. Dakujem :lol:

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11277
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2006-07-17, 09:23 UTC

Je potrebna dalsia funkcia, ktora by pri rovnakom nazve suboru zaroven vnutorne citala strukturu suboru a tym aj velkost. Skratka, aby prepisala len na vlas rovnaky subor. Viac netreba, nemusi citat ziadny datum a podobne.
Myslim, ze by ti vyhovovala funkcia dostupna cez menu Prikazy - Synchronizovat adresare.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

ThunderBoy_SK
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2006-07-16, 20:36 UTC

Post by *ThunderBoy_SK » 2006-07-17, 10:46 UTC

Pravdupovediac aj tato funkcia je velmi dobra a nikdy som ju nevyuzil, ale zacnem ju vyuzivat! Je to funkcia omnoho jednoduchsia a pohodlnejsia. Myslel som, ze poznam kompletne cely program, ale mylil som sa.
Stale trvam na tom, aby bolo nieco podobne k dispozicii priamo pri prepisovani suborov.
Ide o to, ze pri takomto automatickom prepisovani a porovnavani obrovskeho mnozstva suborov, nemusim pri tom sediet (pracne kontrolovat) a medzicasom mozem rozmyslat nad inymi vecami. :) :wink: Obe uz opisane funkcie maju tuto rovnaku vadu. :x


Ale aj tak dakujem. :idea:

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11277
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2006-07-17, 11:38 UTC

Stale trvam na tom, aby bolo nieco podobne k dispozicii priamo pri prepisovani suborov.
No, zatial tu taky request nebol, kedze to, co pozadujes, splna Synchronizacia adresarov.
Ide o to, ze pri takomto automatickom prepisovani a porovnavani obrovskeho mnozstva suborov, nemusim pri tom sediet (pracne kontrolovat) a medzicasom mozem rozmyslat nad inymi vecami.
Tomuto celkom nerozumiem - das Porovnat, robis daco ine, kym sa porovna, po porovnani nastavis co chces robit s rovnakymi a nerovnakymi subormi, das Synchronizovat, a zasa mozes robit daco ine.

Ozaj, mi napadla este jedna utilitka - CloneSpy.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply