m3u

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

m3u

Post by *kamowski »

Môžte mi niekdo poradiť, ako vytvorím v tcm m3u z wma a mp3 ?
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11837
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Mozes si vytvorit takyto button:

Code: Select all

Command: %comspec% /c move
Parameters: "%L" "%Pplaylist.m3u"
Start path: <prazdny>
Alebo mozes pouzit programcek CreateM3U, ktory sa ti prida do kontextoveho menu.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

m3u

Post by *kamowski »

Ďakujem, funguje.
Dá sa to urobiť aj tak že miesto playlist napíše názov albumu a interpreta?

Chcem sa ešte opýtať, či sa na túto stránku dá dostať priamo cez tcm alebo musím stále otvoriť prehliadač ?
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11837
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

á sa to urobiť aj tak že miesto playlist napíše názov albumu a interpreta?
Nie, tymto sposobom ho nema ako zistit. Skusal si ten programcek? Mozno to dokaze (ja som ho neskusal).
Iny sposob mi nenapada, resp. nie je na to plugin.
Chcem sa ešte opýtať, či sa na túto stránku dá dostať priamo cez tcm alebo musím stále otvoriť prehliadač ?
Ako toto forum? Cez prehliadac. V TC sa browsovat neda, jedine ak cez IEView, ktory vyuziva na zobrazovanie engine IE. Ale neskusal som ho, neviem, ci sa daju pozerat aj nelokalne stranky.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

Post by *kamowski »

Hacker wrote:
Skusal si ten programcek? Mozno to dokaze (ja som ho neskusal).
Iny sposob mi nenapada, resp. nie je na to plugin.

Create m3u funguje len pri mp3. Pri wma je nepoužiteľný
omikron123
Junior Member
Junior Member
Posts: 61
Joined: 2006-10-04, 08:09 UTC

Navrh

Post by *omikron123 »

Prehravac foobar2000 vie vytvorit m3u aj s wma subormi.
User avatar
henrich.fukna
Junior Member
Junior Member
Posts: 60
Joined: 2003-03-07, 10:18 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *henrich.fukna »

Mam pocit ze pakovaci plugin makebat zvladal aj m3u vytvarat.

Henrich
kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

Post by *kamowski »

Stiahol som si Playlist Creator 3 a je to zatiaľ to najlepšie, čo som našiel. Nemá problém ani s wma a vytvorí m3u aj s názvom súboru. OK.
http://www.oddgravity.de/
User avatar
milo1111
Junior Member
Junior Member
Posts: 34
Joined: 2007-03-27, 08:20 UTC
Location: Worldwide
Contact:

Post by *milo1111 »

Hacker wrote:Mozes si vytvorit takyto button:

Code: Select all

Command: %comspec% /c move
Parameters: "%L" "%Pplaylist.m3u"
Start path: <prazdny>
Roman
Prosim ta ako vytvorim buton. ako bat subor ?
diky
:roll:
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11837
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

milo1111 wrote:Prosim ta ako vytvorim buton. ako bat subor ?
Sorry, teraz som nepochopil. Chces dat do button baru .bat subor? Alebo chces mat button s viacerymi prikazmi, ako v .bat? Alebo chces mat button ako som opisal vyssie v tom citovanom?

TIA
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
User avatar
milo1111
Junior Member
Junior Member
Posts: 34
Joined: 2007-03-27, 08:20 UTC
Location: Worldwide
Contact:

Post by *milo1111 »

Hacker wrote:
milo1111 wrote:Prosim ta ako vytvorim buton. ako bat subor ?
Sorry, teraz som nepochopil. Chces dat do button baru .bat subor? Alebo chces mat button s viacerymi prikazmi, ako v .bat? Alebo chces mat button ako som opisal vyssie v tom citovanom?

TIA
Roman
prepač nechcel som ta zavadzat jednoducho ako si napísal vytvor buton postup ako ho vytvorím. díky. :)
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11837
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

No, pravokliknes na prazdne miesto na konci Button Baru a das Change. Tam tuknes Add, vyplnis polia, ako je opisane vyssie, a das OK.
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
User avatar
milo1111
Junior Member
Junior Member
Posts: 34
Joined: 2007-03-27, 08:20 UTC
Location: Worldwide
Contact:

Post by *milo1111 »

Hacker wrote:No, pravokliknes na prazdne miesto na konci Button Baru a das Change. Tam tuknes Add, vyplnis polia, ako je opisane vyssie, a das OK.
skvelé ! dokonca mi otvorí m3u vo winampe a to čítajúc tagy ! no to je bomba . pomôže mi to na rychlu tvorbu m3u do mojej www stránky. díky Hacker si jednička ! a odkaz pre nick kamowskeho: nerobte veci zložitými, vytvorenie butonu je ovela výhodnejšie a netreba nič instalovat by bola hluposť. a preboha wmv ? všetky skladby mám na stránke v mp3 a wmv by zabralo vela miesta a tie tagy wmv nemá !
:lol:
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11837
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Rado sa stalo. :)
Len pozor, tie M3U sice cita winamp, ale iny soft nemusi, kedze nedodrziavaju oficialny format.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

Post by *kamowski »

milo1111 wrote:odkaz pre nick kamowskeho: nerobte veci zložitými, vytvorenie butonu je ovela výhodnejšie a netreba nič instalovat by bola hluposť. a preboha wmv ? všetky skladby mám na stránke v mp3 a wmv by zabralo vela miesta a tie tagy wmv nemá !
:lol:
hups?!?
1)ja hovorím o wma a to je určite menšie ako mp3 (asi o 1/3)
2)ten button mám aj ja, akurát, že nevytvorí m3u s názvom súboru (opticky sa mi to nepáči, v zozname m3u mám potom samé "playlist")
3)ak chcem m3u z wma aj s názvom súboru, tento program sa mi osvedčil najviac
to je všetko, takže žiadnu paniku prosím
Last edited by kamowski on 2007-05-13, 20:51 UTC, edited 1 time in total.
Post Reply