m3u

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11837
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

kamowski,
ja hovorím o wma a to je určite menšie ako mp3 (asi o 1/3)
Zavisi len a len od bitrate (datoveho toku). ;)

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
User avatar
milo1111
Junior Member
Junior Member
Posts: 34
Joined: 2007-03-27, 08:20 UTC
Location: Worldwide
Contact:

Post by *milo1111 »

kamowski wrote: 1)ja hovorím o wma a to je určite menšie ako mp3 (asi o 1/3)
Jednoznačne ako napisal Hacker zavisi velkost suboru od bitrate, teda či maš datovy tok 64kbit/s alebo 320kbit/s. Platí priama úmera.
kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

Post by *kamowski »

milo1111 wrote: Jednoznačne ako napisal Hacker zavisi velkost suboru od bitrate, teda či maš datovy tok 64kbit/s alebo 320kbit/s. Platí priama úmera.
OK.Súhlasím ale...
Pri wma som sa stretol max so 192 Kb/s a vraj pri rovnakej kvalite
Hm?

Neva, aj ja som človek, teda omylný a rád sa poučím




...........a nehovor, že mám pravdu :D
Hacman
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2010-11-03, 18:58 UTC

Post by *Hacman »

Hacker wrote:Mozes si vytvorit takyto button:

Code: Select all

Command: %comspec% /c move
Parameters: "%L" "%Pplaylist.m3u"
Start path: <prazdny>
HTH
Roman
Ako by mal vyzerať príkaz, aby do playlistu uložilo len názov súboru a nie aj celú cestu?
Vďaka
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11837
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Hacman,
%F

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Hacman
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2010-11-03, 18:58 UTC

Post by *Hacman »

Super, ešte raz vďaka.
Hacman
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2010-11-03, 18:58 UTC

Re: m3u

Post by *Hacman »

Ak vytvorím playlist so súborov bez diakritiky tak je v UTF-8, ale ak súbory obsahujú diakritiku tak už je v ANSI. Je možné nejako nastaviť, aby sa všetky playlisty vytvárali v UTF-8 alebo unicode?

Ďakujem
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11837
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: m3u

Post by *Hacker »

Hacman,
%UF - UTF-8
%WF - UTF-16

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Hacman
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2010-11-03, 18:58 UTC

Re: m3u

Post by *Hacman »

Funguje, ešte raz vďaka.
Post Reply