digitálny fotoaparát

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

digitálny fotoaparát

Post by *kamowski » 2006-08-28, 13:44 UTC

Ak pripojím digitálny fotoaparát k pc vo win sa mi zobrazí ako "skenery a fotoaparáty". Je možné zobraziť to aj cez tcm a pracovať s obrázkami ?

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11277
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2006-08-28, 15:28 UTC

Hm, tazko povedat. Najjednoduchsie je, ak fotak podporuje USB Mass Storage, a teda sa javi ako pridavny disk. Pre Canony, ktore nie su USB Mass Storage, je k dispozicii plugin. Moja Fuji funguje cez MTP, teda Media Transfer Protocol, ale to som radsej kupil citacku na kartu nez sa s tym babrat (a cita to asi 3-krat rychlejsie takto).

Aky je to fotak? Mozno nieco zistime.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

digitálny fotoaparát

Post by *kamowski » 2006-08-29, 10:30 UTC

Mal som ho len požičaný ale bol to canon. Ako sa volá ten plugin ?

kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

Post by *kamowski » 2006-08-29, 11:02 UTC

Canon Power shot A400

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11277
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2006-08-29, 11:07 UTC

CanonCam.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

Post by *kamowski » 2006-08-30, 11:20 UTC

OK funguje. Ďakujem

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11277
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2006-08-30, 11:59 UTC

Rado sa stalo. :)

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply