Ikony slozek

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
TomZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 2006-09-04, 08:19 UTC

Ikony slozek

Post by *TomZ » 2006-09-04, 08:22 UTC

Chci mit vsechny ikony slozek v TCM stejne - klasicke zlute. Vubec nevim kde to najit.. uz sem prosel sad vsechno.

Mam TCM 6.53 + Power pack.

a popr. jeste aby se minimalizoval klasicky na listu a ne do tray icon.

diks

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11400
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2006-09-04, 08:38 UTC

Chci mit vsechny ikony slozek v TCM stejne - klasicke zlute. Vubec nevim kde to najit.. uz sem prosel sad vsechno.
A ake ich mas teraz? Zvycajne sa to da nastavit pomocou

Code: Select all

wincmd.ini
[Configuration]
IconsSpecialFolders=0
Blizsi popis najdes v Helpe, bod 4.b.
a popr. jeste aby se minimalizoval klasicky na listu a ne do tray icon.
To mas z toho, ze pouzivas powerpack. :)
Configuration - Options - Operation - Move icon to system tray when minimized.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

TomZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 2006-09-04, 08:19 UTC

Post by *TomZ » 2006-09-04, 08:57 UTC

Soubor wincmd.ini tam neni :|

ted mam takove ikony slozky.

Code: Select all

[url]http://tomz.hustej.net/ICQ/TCM.JPG[/url]

TomZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 2006-09-04, 08:19 UTC

Post by *TomZ » 2006-09-04, 09:31 UTC

Ted mi doslo ze mam vsude ve win modrou barvu icons. Takze to bude mit neco mozna s nastavenim win ikon. Tedy zbytecny dotaz.

Diky.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11400
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2006-09-04, 23:54 UTC

OK, a keby daco, tak kde je wincmd.ini mozes najst v Help - About.

Niet zaco. :)
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply