Problem s unicode

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
User avatar
gully
Junior Member
Junior Member
Posts: 41
Joined: 2005-07-13, 23:11 UTC
Contact:

Problem s unicode

Post by *gully »

Zdravim,

zkousel jsem vytvorit adresar/soubor, jehoz nazev se z casti skladal z Azbuky a z casti z Latinky. Do policka pro jmeno adresare/souboru jsem vlozil Вам нужен pokus.txt a stisknul OK. Total Commander zahlasil nasledujici chybu:
Chyba: adresář[??? ????? pokus.txt] nebyl vytvořen !
Kdyz jsem ale nejprve vytvoril adresar/soubor s korektnim nazvem v latince a potom ho prejmenoval opet na Вам нужен pokus.txt, probehlo vse v poradku a adresar/soubor se korektne prejmenoval.

Neni to sice zadna velka chyba, ale myslim si, ze by i vyse uvedeny nefunkcni postup mel byt korektni.
Last edited by gully on 2006-10-12, 10:08 UTC, edited 1 time in total.
Programová off-line verze seriálu Umíme to s Delphi: http://umime-to-s-delphi.wz.cz/
Programová off-line verze seriálu Poznáváme C# a Microsoft.NET: http://poznavame-c-msnet.wz.cz/
Jojo
Junior Member
Junior Member
Posts: 29
Joined: 2003-02-24, 10:31 UTC

Post by *Jojo »

Cao,

to je celkem znama vec ze TC nepodporuje Unicode tak jak by mel. Dej si search pres toto forum a najdes nekolik prispevku popisujici podobne problemy jako mas ty.
Mam pocit ze autor slibil ze snad verze 8 by mohla byt 100% Unicode.
User avatar
gully
Junior Member
Junior Member
Posts: 41
Joined: 2005-07-13, 23:11 UTC
Contact:

Post by *gully »

Ano, na foru toho ohledne Unicode je opravdu dost.

Dik za odpoved.
Programová off-line verze seriálu Umíme to s Delphi: http://umime-to-s-delphi.wz.cz/
Programová off-line verze seriálu Poznáváme C# a Microsoft.NET: http://poznavame-c-msnet.wz.cz/
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Jo, TC8 by uz mal plne podporovat Unicode.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Post Reply