Vlastni tlacitko

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
iguana1764
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 2006-11-02, 15:34 UTC

Vlastni tlacitko

Post by *iguana1764 »

Zdravím,


chcu se zeptat zda je mozne pridat do listy u total commandera vlastni tlacitko. Potreboval bych pres nej volat externi program, kteremu se predaji jako argumenty vybrane soubory z leveho i praveho panelu.


Chcu to pouzit ve spojeni s nejakym diff programem jako je Araxis Merge.


Diky.
User avatar
henrich.fukna
Junior Member
Junior Member
Posts: 60
Joined: 2003-03-07, 10:18 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *henrich.fukna »

Menu -> Configuration -> Button Bar...
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Lepsie by bolo nadefinovat si externy program na porovnavanie:

wincmd.ini
[Configuration]
General=c:\my\compare\tool.exe

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

Post by *kamowski »

V tcm si otvorím súbor s programom, chytím .exe súbor a pretiahnem do lišty.
Aj keď neviem ako, ale funguje mi to.
Post Reply