Vlastni barvy pro jednotlive soubory

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
ZED
Junior Member
Junior Member
Posts: 12
Joined: 2004-09-23, 10:31 UTC

Vlastni barvy pro jednotlive soubory

Post by *ZED »

Ahoj, existuje v TC 7 beta2 prikaz, ktery by pepinal mezi zobrazovanim/nezobrazovanim barev souboru? (Definovat barvy pro jednotlive typy souboru).

Nasel jsem jen tento prikaz cm_ColorConfig... ktery spusti jen dialog kde se da prepnout zobrazit/nezobrazit, ale to je na tri kliknuti. Predem diky za info...
User avatar
totcmd
Senior Member
Senior Member
Posts: 223
Joined: 2006-11-06, 00:07 UTC
Location: Praha
Contact:

Post by *totcmd »

Ve wincmd.ini je na řádku v sekci Configuration ColorFilters=0 nebo ColorFilters=1 - vypnuto/zapnuto...
kdysi jsem měl na přepis této hodnoty skript, ale přestal jsem ho používat protože to chtělo restart TC...
Taky bych ocenil "lepší" řešení...

Dík
Last edited by totcmd on 2006-11-28, 03:03 UTC, edited 1 time in total.
Jeden soubor vladne vsem, jeden jim vsem kaze, jeden vsechny ovladne... totalcmd.exe
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Nuz, priamo to asi nejde (ibaze by niekto nasiel interny prikaz, ktory som ja pri rychlom mrknuti nenasiel). Preto tu mame AutoHotkey, v ktorom je to mozne realizovat napr. tymto skriptom, ktory prepina stav farebneho oznacovania klavesom F12:

Code: Select all

#SingleInstance, Force
#NoEnv

#IfWinActive, ahk_class TTOTAL_CMD
$F12::
	PostMessage, 1075, 494
	WinWaitActive, ahk_class TDLGCONFIGALL
	ControlClick, TCheckBox2
	Send, {Enter}
Return
HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
User avatar
totcmd
Senior Member
Senior Member
Posts: 223
Joined: 2006-11-06, 00:07 UTC
Location: Praha
Contact:

Post by *totcmd »

Tak jsem to zkoušel a ono to fakt funguje :P
Je nějaká možnost když ho zabalím do exe aby se spouštěl automaticky s TC a s jeho zavřením i vypínal - a nebyl vpravo na liště?
Ps
Jsem notorický reinstalátor systému a stále instalovat hotkey... :wink:
Jeden soubor vladne vsem, jeden jim vsem kaze, jeden vsechny ovladne... totalcmd.exe
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Nuz, moja zbierka AHK skriptov zabera 1 MB RAM (a to je ich pozehnane) a nepouziva ziadne systemove prostriedky, kedze je pouzity keyboard hook, t.j. nekontroluje sa stale, kedy stlacis F12, ale samotne F12 spusti skript. Takze moje odporucanie je nechat si nainstalovany AutoHotkey, stal sa pre mna takisto potrebnym (v ramci celeho Windows, nielen TC), ako TC.
Je nějaká možnost když ho zabalím do exe aby se spouštěl automaticky s TC a s jeho zavřením i vypínal - a nebyl vpravo na liště?
Upravil som ho, aby pri svojom spusteni automaticky spustil aj TC, a po ukonceni TC sa aj sam vypol. Taktiez som vypol aj tray icon.

Code: Select all

#SingleInstance, Off
#NoEnv
#NoTrayIcon

RunWait, C:\Program Files\Totalcmd\Totalcmd.exe
ExitApp

#IfWinActive, ahk_class TTOTAL_CMD
$F12::
	PostMessage, 1075, 494
	WinWaitActive, ahk_class TDLGCONFIGALL
	ControlClick, TCheckBox2
	Send, {Enter}
Return
HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
User avatar
totcmd
Senior Member
Senior Member
Posts: 223
Joined: 2006-11-06, 00:07 UTC
Location: Praha
Contact:

Post by *totcmd »

Óóó veliké díky...
Tak snad už budu mít ty svoje omalovánky pod kontrolou :D
Jeden soubor vladne vsem, jeden jim vsem kaze, jeden vsechny ovladne... totalcmd.exe
Post Reply