FTP, soubor nelze pretahnout mysi na plochu

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
jirka
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2007-01-05, 18:22 UTC

FTP, soubor nelze pretahnout mysi na plochu

Post by *jirka »

Pripojim se k FTP serveru. Nelze pretahnout mysi soubor na plochu nebo nekam mysi do adresare mimo commander. Pretazeni ale funguje v okne commanderu
Jde to vyresit
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Hm, z nejakeho dovodu tato funkcia nie je implementovana. Na dovod by sa asi bolo treba opytat na anglickom / nemeckom / francuzskom fore.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
User avatar
ado
Senior Member
Senior Member
Posts: 444
Joined: 2003-02-18, 13:22 UTC
Location: Slovakia, Pezinok

Post by *ado »

mam taky dojem, ze je to preto, lebo ked kopirujes/presuvas nieco na plochu, o kopirovanie sa stara Windows a nie TC - schvalne, skus nejaky velky subor (100MB). Uvidis standardne windows copy okienko.
Pre FTP by to bol problem. Windows explorer sice pozna FTP protokol, ale zdaleka nie tolko modov ako TC. A preto sa obavam, ze vlastne ono by to dost casto nefungovalo.

ado
kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

Post by *kamowski »

Nechápem, prečo chceš kopírovať mimo tcm, keď ho máš spustený.
V druhom okne tcm si otvor plochu (C:\Documents and Settings\tvoje meno\Plocha) a kopíruj. Nemám s tým problém.
Post Reply