Multimedialni zobrazeni

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
zbysek.vesely
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2007-01-13, 22:11 UTC

Multimedialni zobrazeni

Post by *zbysek.vesely »

Ahoj, mam jeden problem, ktery mozna nesouvisi s Total Commanderem, ale treba ho uz nekdo resil. Nedavno mi prestalo fungovat "prohlizeni" nekterych multimedialnich souboru, napr. mp3, mp2, mpg. Problem je, ze pouze nekterych, napr. wav nebo avi mi fungujou. Dokonce kdyz primo v prohlizeci zmenim zobrazeni na "Obrazek/Multimedialni soubor", nefunguje to. Nedovedu si vybavit, od kdy se mi to stava. Jak Total commander pozna, ze je to multimedialni soubor? Existuje treba seznam pripon nebo nejaka vlastnost, kterou wokna predavaji spolu se souborem pri otevirani? Mozna to souvisi s tim, ze jsem si nainstaloval nejaky software, ktery toto prepise (napr. DivX)? Bohuzel si nedovedu vybavit, co presne tohle mohlo zpusobit, protoze od te doby jsem nainstaloval i odinstaloval par veci...
Mel jsem verzi 6.0, pro jistotu jsem si nainstaloval verzi 6.53, ktera mi na jinem pocitaci chodi v tomto ohledu dobre, ale je to stale stejny.

Diky, Zbysa
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
zbysek.vesely
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2007-01-13, 22:11 UTC

Post by *zbysek.vesely »

Dekuju, pomohlo to, slo o MCI extensions v registru. Jediny, co me napada, ze nejaky program, ktery jsem odinstaloval, odstranil z MCI extensions vsechny odkazy, ktery windows nemaji jako nativni format, proto avi a wav zustaly ;-).
Mejte se, ahoj Zbysa
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Som rad. :)

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Post Reply