Zobrazovanie zložiek ako nastaviť

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
User avatar
milo1111
Junior Member
Junior Member
Posts: 34
Joined: 2007-03-27, 08:20 UTC
Location: Worldwide
Contact:

Zobrazovanie zložiek ako nastaviť

Post by *milo1111 » 2012-04-06, 17:37 UTC

ako nastaviť vo wincmd.ini (?) aby sa zobrazovala velkosť suborov napr. na disku c. aj po zavreti T.C.
Zobrazuje trvalo len velkosť suborov a nie zložiek.
dakujem.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11213
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2012-04-06, 18:23 UTC

milo1111,
Po zavreti TC sa nema kde zobrazovat. :D Inac odporucam plugin DirSizeCalc.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply