Kopirovanie obsahu priecinka

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
Guliver
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
Joined: 2013-01-12, 10:48 UTC

Kopirovanie obsahu priecinka

Post by *Guliver » 2013-01-12, 11:03 UTC

Dobry den,

Da sa v TC nastavit aby pri kopirovani priecinka napr. s nazvom ABC do priecinka s takym istym nazvom ale napr. na inom disku sa TC spytal alebo upozornil ci chcem ten obsah do toho druheho priecinka skopirovat (bez ohladu obsahu jedneho alebo druheho) ?

Lebo teraz to funguje tak, ze pokial v obidvoch priecinkoch nie su rovnako nazvane subory, tak TC sa na nic nespyta a rovno ich skopiruje, iba ked je v tom druhom priecinku uz subor s rovnakym menom ako v prvom, tak sa spyta ci ho chcem prepisat.

Uz sa mi viac krat stalo, ze pri "upratovani" som niekde na disku nasiel dva rovnako nazvane priecinky a v tej rychlosti som obsah jedneho F6-kou presunul do toho druheho a uz nebolo sposobu ako to vratit spat.

Dakujem.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11245
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2013-01-12, 12:26 UTC

Ahoj Guliver,
V skratke, nie, ale mozes si zapnut logovanie, ktore zapisuje informacie o kazdej operaciii, takze takato neumyselna operacia sa potom da celkom lahko odcinit.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Guliver
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
Joined: 2013-01-12, 10:48 UTC

Post by *Guliver » 2013-01-12, 15:44 UTC

Ahoj Hacker
prosim Ta mohol by si tuto moju poziadavku prelozit do anglictiny a poslat do suggestions, ja si to netrufam zrozumitelne prelozit do AJ, (ale uz si hladam nejaky kurz)

Myslim ze toto by pomohlo viacerym, lebo tak ojedinela vec to nieje, a na toto sa opyta aj windows a aj ine suborove manazery.

Dakujem.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11245
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2013-01-12, 23:57 UTC

Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply