Kopírování jedním klikem na PDA - pomoc

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
Ivan315
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2013-05-27, 19:58 UTC

Kopírování jedním klikem na PDA - pomoc

Post by *Ivan315 » 2013-05-27, 20:04 UTC

Dobrý den, používám TC na standartní funkce a nyní také na kopírování souborů do PDA. Problém je v tom že manuální kopírování funguje bez problémů. Chtěl bych tuto operaci zautomatizovat třeba jedním kliknutím, nebo jedním skriptem.
Problém je v tom, že PDA se připojuje přes ActiveSync a v TC je vidět přes pluginu PDA jako "WinCE Device" který manuálně otevřu a kopíruji co potřebuji. Myslel jsem si že vytvořím soubor .bat kde nadefinuji co kam nakopírovat a co v PDA smazat atd. jenže jako bat dávka
nezná zařízení "WinCE Device". Potřebuji na jedno kliknutí tuto činnost.

V PDA
"WinCE Device" smazat soubory v /Storage Card/a.dat
"WinCE Device" smazat soubory v /My Dokument/b.dat
"WinCE Device" smazat adresář v /My Dokument/DATA/ včetně podadresářů a souborů

Z PC kopírovat z
C:/a.dat kopírovat do PDA WinCE Device/Storage Card/
C:/b.dat kopírovat do PDA WinCE Device/My Dokument/
C:/DATA/ kopírovat do PDA WinCE Device/My Dokument/DATA/ včetně podadresářů a souborů

Můžete mě poradit? Jen upozorňuji, že o TC moc nevím a potřeboval bych polopatický návod jak to udělat, pokud to tedy vůbec jde.
Děkuji.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11263
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2013-05-28, 19:47 UTC

Ahoj Ivan315,
No, nejaky lahky sposob mi nenapada.
Mozes si cestu v lavom aj pravom paneli ulozit do jedneho zaznamu v Ctrl-D alebo v Start Menu alebo v Button Bare a potom postupne tieto tri zaznamy vyvolat a urobit, co treba.
Mozes si ulozit Taby s tymito cestami v jednotlivych paneloch a vyvolat ich prikazom OPENTABS alebo APPENDTABS.
Alebo to mozes cele skusit automatizovat programom AutoHotkey, ale to nie je uplne jednoduche a tazko by sa mi pisal spolahlivy skript na dialku. Ale tak urcite by to slo, keby si sa do toho pustil.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Ivan315
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2013-05-27, 19:58 UTC

Post by *Ivan315 » 2013-05-30, 23:40 UTC

Dík za odpoved. Koukám že to není asi proveditelné. Ještě se zeptám, zda je zde možnost (něco jako u NC F2 neo´bo u Salamandru F9 kde byla nadefinována uživatelská nabídka).
Děkuji.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11263
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2013-05-31, 15:34 UTC

Ivan315,
Mozes pripadne este vyskusat ButtonBar eXtended (with macro support).
Ako pouzivatelske menu mozes pouzit menu Start (Start - Change Start Menu) alebo Button Bar alebo Ctrl-D.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply