tlacitko na liste - jak poznam ze program skoncil

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Hacker, Darkman_

Post Reply
Terka
Senior Member
Senior Member
Posts: 298
Joined: 2006-05-24, 09:04 UTC

tlacitko na liste - jak poznam ze program skoncil

Post by *Terka » 2016-11-01, 05:22 UTC

Ahoj,
mam tlacitko ktere mi konvertuje fotky.
lze nejak nastavit popup ze operace je hotova?

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11011
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2016-11-01, 15:31 UTC

Ahoj Terka,
Priamo nie, ale mozes zretazit prikazy cca. v tomto style:

Code: Select all

%comspec% /c konvertor.exe && popup.exe
HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Terka
Senior Member
Senior Member
Posts: 298
Joined: 2006-05-24, 09:04 UTC

Post by *Terka » 2016-11-03, 04:52 UTC

Diky, funguje to, mam tam 2 radky (Prikaz a Parametry):

%comspec% /c c:\apl\irfan\i_view32.exe

/filelist=%L /resize_long=1840 /resize_short=1228 /resample /sharpen=5 /aspectratio /jpgq=85 /silent /convert=%P\$N_rest.jpg && c:\done.ahk

Pri provadeni mi to zobrazi Windows okno cmd=prikazovy radek, ktery rusi. Da se nejak nastavit aby se toto okno nezobrazovalo?

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11011
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2016-11-03, 10:12 UTC

Ahoj Terka,
Pri provadeni mi to zobrazi Windows okno cmd=prikazovy radek, ktery rusi. Da se nejak nastavit aby se toto okno nezobrazovalo?
Tak, dve moznosti:
- mozes zafajknut start minimized, co ho sice neskryje, ale aspon nie je take rusive, alebo
- mozes miesto IrfanView spustit z TC AHK skript, kde budes mat nieco v style:

Code: Select all

RunWait, i_view32.exe atd., , Hide
MsgBox, Done!
EDIT: To , , Hide na konci ani nemusi byt, to by skrylo priamo ten IrfanView.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply