info ve stavovém řádku

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
vejicv
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2019-10-23, 07:08 UTC

info ve stavovém řádku

Post by *vejicv »

Ahoj, potřeboval bych pomoci vyřešit problém v TC

Ve starém notebooku mám Total Commander 7.01 a Windows XP a teď jsem si pořídil nový NTB s Windows 10 a nainstaloval jsem si tam nový TC verzi 9.22a Ultima Prime 7.6

Starší verze TC mi při rozkliknutí adresáře ukáže ve stavovém řádku info o tom, jaká je velikost adresáře (součet velikosti souborů) a kolik tam mám souborů.

U nové verze se mi toto zobrazí až poté, co jednotlivé soubory označím.

Hledal jsem, kde to nastavit, ale nemohu to najít.

Prosím o radu, kde toto nastavit, případně zda se jedná o nějaký doplněk, kde a jak toto naistalovat.

Pokud bude třeba, dodám screen obrazovky pro lepší info. Snad jsem to popsal srozumitelně.

Děkuji všem za postřehy.
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11802
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: info ve stavovém řádku

Post by *Hacker »

Ahoj vejicv,
wincmd.ini
[Configuration]
LongInStatus=0/1
:?:

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
vejicv
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2019-10-23, 07:08 UTC

Re: info ve stavovém řádku

Post by *vejicv »

Děkuji za odpověď.
Vyřešeno. Paráda

Moc děkuji
Post Reply