Problém s prohlížením archívu přes ctrl+pagedown

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
Comos
Junior Member
Junior Member
Posts: 13
Joined: 2008-09-22, 10:34 UTC
Location: Czech Republic

Problém s prohlížením archívu přes ctrl+pagedown

Post by *Comos »

Zdravím,

po delší době jsem upgradoval z verze 9.12 na 9.50 a zjistil jsem, že do exe achivu typu installshiled, což je klasický cab se stále dostanu pomocí ctrl+pagedown,ale jen do první úrovně, tj, že např. adresáře není možné dál procházet přes enter,extrahování položek funguje bez problému.
Vyzkoušel jsem zpětně na 9.12 a 9.0 a tam to funguje bezproblému.Nevíte co se aktuálně změnilo?
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11801
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: Problém s prohlížením archívu přes ctrl+pagedown

Post by *Hacker »

Comos,
Skus 9.51.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Comos
Junior Member
Junior Member
Posts: 13
Joined: 2008-09-22, 10:34 UTC
Location: Czech Republic

Re: Problém s prohlížením archívu přes ctrl+pagedown

Post by *Comos »

Hacker wrote:
2020-03-26, 10:44 UTC
Comos,
Skus 9.51.

Roman
Funguje, díky.Koukal jsem do revision history ohledně nějaké zmíňky a našel jen tohle, jestli to byl konkrétní problém:

09.02.20 Fixed: Synchronize dirs: Ctrl+PageUp/PageDown to jump to next/previous directory didn't set focus on header (32/64)
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11801
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: Problém s prohlížením archívu přes ctrl+pagedown

Post by *Hacker »

Comos,
Mozno toto alebo toto:
16.02.20 Fixed: Couldn't enter subdirectories in archives storing entire URLs, e.g. https://www.ghisler.com/index.htm (reason: dual slashes) (32/64)
07.02.20 Fixed: Couldn't go to subfolders in archives where the file name was stored with full path and drive letter, e.g. c:\path\file.txt (32/64)
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Post Reply