porovnavanie suborov v paneloch

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
tikerkat
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2020-09-29, 20:46 UTC

porovnavanie suborov v paneloch

Post by *tikerkat »

Ahoj,

niekde v minulosti som na anglickom fore nasiel taky skript (alebo ze by plugin?), ktory porovnaval panely v TC a v jednom z nich oznacil subory, ktore boli navyse. Cize neporovnaval obsah suborov, ani adresare, len oznacil subory, ktore sa v druhom paneli nenachadzaju. Tento skript som mal priradeny na nejake tlacitko na toolbare a bolo to super jednoduche na pouzivanie.

Ale po preinstalovani TC som si ten skript zabudol ulozit a teraz ho nijako neviem najst, aj ked som uz stravil hodinu prehladavanim fora.

POuzivate to niekto, ze by ste ma na to nasmeroval pls?

Dik

Tikerkat
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *Hacker »

Ahoj tikerkat,
Nie je to jednoducho Shift-F2, bez akychkolvek skriptov?

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
tikerkat
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2020-09-29, 20:46 UTC

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *tikerkat »

Ahoj,
ak to tak je, tak a) bud to u mna nefunguje, alebo b) to neviem pouzivat, lebo: ked mam v Lavom paneli 5 suborov a v Pravom 10 suborov, ktore obsahuju aj tych 5 z L panela, tak ak mam kurzor na L paneli a stlacim Shift + F2, oznaci mi vsetkych 10 suborov v P paneli. Ak som to vymienal (v L 10 a v P 5 suborov), vysledok bol stale rovnaky. Bez ohladu na to, kde bol kurzor, kde bolo co, vzdy to oznaci vsetky subory v P paneli.

A to nie je uplne to co by som chcel.

Cize, ak si mysls, ze to predsa len je ten prikaz, mozno to neviem pouzivat. Nejaky tip teda ako na to?
Dik
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *Hacker »

tikerkat,
Pravdepodobne tych 5 rovnakych suborov vlavo aj vpravo nema rovnaky datum? Neoznaci ich iba ked maju zhodne velkosti a datumy.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
tikerkat
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2020-09-29, 20:46 UTC

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *tikerkat »

ked toto pises, tak minapadlo, ze mne ide leno porovnavanie nazvov a pripon suborov, velkosti, datumy atd potrebujem ignorovat. cize ak sa pri shift+f2 riesia aj tieto atributy, tak to je uplne nepouzitelne pre mna.

ale neva. skusim teda napisat na anglicke forum, mozno niekto poradi.
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *Hacker »

tikerkat,
Ach tak. Mozno takato postupnost prikazov, ked ju das na gombik v button bare napr.?

Code: Select all

cm_SelectBoth,cm_SaveSelection,cm_ClearAll,cm_FocusTrg,cm_LoadSelectionFromClip,cm_ExchangeSelection
HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
tikerkat
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2020-09-29, 20:46 UTC

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *tikerkat »

Roman, fakt si cenim, ze mi snazis pomoct. to len aby si vedel.
Ked si dam do buttonu to co si napisal, tak nech skusam akokolvek, tak mi to vzdy vyklopi okienko ze Expand selection a chce to nejaky regexp. ked dam podla napovedy napr. ze *.jpg aby islo len o jpg fily, tak to zasa vyberie komplet vsetky jpg z druheho panelu... proste, tak ako si to napisal, neviem ako pouzit tak aby to robilo to co potrebujem :(
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *Hacker »

tikerkat,
Jasne, sorry, skus:

Code: Select all

cm_SelectAllBoth,cm_SaveSelection,cm_ClearAll,cm_FocusTrg,cm_LoadSelectionFromClip,cm_ExchangeSelection
alebo

Code: Select all

cm_SelectAllBoth,cm_SaveSelection,cm_ClearAll,cm_FocusTrg,cm_LoadSelectionFromClip,cm_ExchangeSelBoth
HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
tikerkat
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2020-09-29, 20:46 UTC

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *tikerkat »

skusal som oba skripty, ale vzdy vyberie vsetky subory z opacneho panela, bez ohladu na to ci oznacim jeden, viac, alebo ziadny subor v tom "zakladnom" :(
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11822
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *Hacker »

tikerkat,
Hm, mas pravdu, nefunguje to tak, ako som myslel. Tak snad bude vediet poradit niekto iny.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
tikerkat
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2020-09-29, 20:46 UTC

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *tikerkat »

nevadi, dik za snahu aj tak :)
jvh
Member
Member
Posts: 184
Joined: 2007-07-20, 12:28 UTC

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *jvh »

Ahoj,

zkus tlačítko s příkazem:

Code: Select all

cm_SelectAllFiles,cm_CopyNamesToClip,cm_ClearAll,cm_FocusTrg,cm_LoadSelectionFromClip,cm_ExchangeSelFiles,cm_FocusTrg
(V druhém panelu označí soubory, jejichž názvy neexistují v aktivním panelu.)

jvh
tikerkat
Junior Member
Junior Member
Posts: 7
Joined: 2020-09-29, 20:46 UTC

Re: porovnavanie suborov v paneloch

Post by *tikerkat »

wow, tak toto funguje presne ako som chcel. Dakujem za pomoc :)
Post Reply