TC950 new installation - no x64 icon in Start

Bug reports will be moved here when the described bug has been fixed

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
User avatar
wanderer
Power Member
Power Member
Posts: 1363
Joined: 2003-03-28, 14:35 UTC
Location: Sol

TC950 new installation - no x64 icon in Start

Post by *wanderer »

I recently installed TC950 on a new PC with Win10x64. I immediately noticed that the installation process installed only the x32 icon in the start menu folder. TCx64 existed in the installation folder but had no icon for it in Start.

I uninstalled it, installed TC922 and upgraded to TC950 and then the icon existed.
- Wanderer -

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Latest TC / x32: WinXPx32 SP3 / x64: Clients/Servers from Win7SP1 through Win19Server
User avatar
DrShark
Power Member
Power Member
Posts: 1625
Joined: 2006-11-03, 22:26 UTC
Location: Kyiv, 68/262

Re: TC950 new installation - no x64 icon in Start

Post by *DrShark »

It was already reported and fixed in updated TC 9.50 final installer (MD5: d0c43c51fa35c84467903b57f67f172b).
Android 4.3.1 no root, kernel 08.09.2016; Win7 Home Premium SP1 rus 32 bit
TC #149847 Personal licence

Cuz we're all in this together, We're here to make it right
User avatar
wanderer
Power Member
Power Member
Posts: 1363
Joined: 2003-03-28, 14:35 UTC
Location: Sol

Re: TC950 new installation - no x64 icon in Start

Post by *wanderer »

Ah, thanks for informing me.
- Wanderer -

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Latest TC / x32: WinXPx32 SP3 / x64: Clients/Servers from Win7SP1 through Win19Server
Post Reply