Search (Alt+F7) does not see .cdr files

The behaviour described in the bug report is either by design, or would be far too complex/time-consuming to be changed

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
nemadeka
Junior Member
Junior Member
Posts: 51
Joined: 2009-04-26, 19:44 UTC

Search (Alt+F7) does not see .cdr files

Post by *nemadeka » 2017-08-12, 14:05 UTC

9.0a on Win7 ultimate Russian does not see nundreds of *.cdr files in a folder tree. Even if I copy-paste the extension into the search field.
It does see all the other files. It does see *.cdr files if I search for *.*

TC 7.57 on WinXP Pro Russian, over a LAN, does see these *.cdr files in the same folder. Even if I simply type the extension in US English layout.

These CorelDraw files have been saved on a Polish Windows.
Last edited by nemadeka on 2017-08-26, 18:11 UTC, edited 1 time in total.

siealex
Senior Member
Senior Member
Posts: 228
Joined: 2009-03-22, 16:36 UTC

Post by *siealex » 2017-08-12, 23:22 UTC

Check the actual type of these files (exact character codes!). Also check for invisible characters (especially spaces) after the type.
We are not so S.M.A.R.T. as we imagine...

nemadeka
Junior Member
Junior Member
Posts: 51
Joined: 2009-04-26, 19:44 UTC

Post by *nemadeka » 2017-08-26, 18:10 UTC

I thought that if I copy-paste the extension (see my message), TC somehow must be able to see them.

nemadeka
Junior Member
Junior Member
Posts: 51
Joined: 2009-04-26, 19:44 UTC

Post by *nemadeka » 2017-12-22, 19:43 UTC

Hehe, looks like my current issue with copying files is related to the above problem. (And still unresolved?)

User avatar
Dalai
Power Member
Power Member
Posts: 6780
Joined: 2005-01-28, 22:17 UTC
Location: Meiningen (Südthüringen)

Post by *Dalai » 2017-12-22, 20:18 UTC

Do you see the files after pressing Ctrl+F10 (Menu Show > All Files)? Do you see the files when you start TC with default settings via

Code: Select all

totalcmd.exe /i="%temp%\fresh.ini"
Regards
Dalai
#101164 Personal licence
Ryzen 5 2600, 16 GiB RAM, ASUS Prime X370-A, Win7 x64

Plugins: Services2, Startups

Post Reply