Automatic and visible install

The behaviour described in the bug report is either by design, or would be far too complex/time-consuming to be changed

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
Pasha_ZZZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2017-10-27, 10:01 UTC

Automatic and visible install

Post by *Pasha_ZZZ » 2017-10-31, 18:22 UTC

Key combination AH0 (or A1H0) and any combination of keys, if A before H, dont work. A after H works fine.

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 38427
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2017-11-01, 10:20 UTC

Sorry, I don't understand. What do you mean with AH0? Alt+?+0?
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Pasha_ZZZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2017-10-27, 10:01 UTC

Post by *Pasha_ZZZ » 2017-11-01, 10:33 UTC

See topic subject... It says "install".

/AH0 and other variants.
When A in command line before H0 - autoinstall doesnt work.

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 38427
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2017-11-02, 15:44 UTC

Ah, I see - you don't need to use A if you use H, or H if you use A:
A or A1 sets autoinst=1
A0 sets autoinst=0, hiddeninst=0

H or H1 sets hiddeninst=1, autoinst=1
H0 sets hiddeninst=0, autoinst=0
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Pasha_ZZZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2017-10-27, 10:01 UTC

Post by *Pasha_ZZZ » 2017-11-02, 16:39 UTC

ghisler(Author) wrote:Ah, I see - you don't need to use A if you use H, or H if you use A:
A or A1 sets autoinst=1
A0 sets autoinst=0, hiddeninst=0

H or H1 sets hiddeninst=1, autoinst=1
H0 sets hiddeninst=0, autoinst=0
I need. My type of installation must be autoinst=1, hiddeninst=0 (automatic, but visible).

And strange, /A1H0 - manual install, but /H0A1 - now whats I need (automatic and visible).

Pasha_ZZZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2017-10-27, 10:01 UTC

Post by *Pasha_ZZZ » 2017-11-02, 16:42 UTC

I think correct behavior of H key must be:
- H or H1 = hiddeninst=1, autoinst=1
- H0 = hiddeninst=0, autoinst=as is

User avatar
Dalai
Power Member
Power Member
Posts: 6779
Joined: 2005-01-28, 22:17 UTC
Location: Meiningen (Südthüringen)

Post by *Dalai » 2017-11-02, 17:55 UTC

2Pasha_ZZZ
If you want a visible automatic setup, then A1 should suffice - i.e. just leave the H parameter out.

Regards
Dalai
#101164 Personal licence
Ryzen 5 2600, 16 GiB RAM, ASUS Prime X370-A, Win7 x64

Plugins: Services2, Startups

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 38427
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2017-11-03, 10:40 UTC

2Pasha_ZZZ
Yes, please do what Dalai writes. I will change the installer for the next beta, though.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 38427
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2017-11-13, 15:17 UTC

This has been changed in RC3, please test it!
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply