can't copy from android to ftp

Support for Android version of Total Commander

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
nalbe666
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 2011-12-04, 14:22 UTC

can't copy from android to ftp

Post by *nalbe666 »

hello! I'm having trouble to copy files from my phone to remote ftp. for example, i tried to copy "tcandroidftp_b13.apk" from phone to ftp. progress bar isn't moved a long time and finally i'd got
"Write error
Error writing to target file!
///FTP/admin/tcandroidftp_b13.apk"
but no problems coping from ftp to phone.
what i do wrong?

wildfireS, latest TC and FTPplugin(passive mode on)

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 39712
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

Where is that apk located? FTP cannot read files which are only accessible with root rights, so please copy the apk to your sdcard first.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

nalbe666
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 2011-12-04, 14:22 UTC

Post by *nalbe666 »

my phone isn't rooted and i work only with SD-card. i try to copy log.txt from /mnt/sdcard/.totalcommander to my ftp and get the same error again.
and here is the log: ht*p://dump.ru/file/5493968

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 39712
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

Thanks, here we have the problem:

Code: Select all

2011-12-04 18:32:02 FTP:STOR tcandroidftp_b13.apk
2011-12-04 18:32:02 FTP:125 Data connection already open; Transfer starting.
2011-12-04 18:32:02 FTP:Upload
2011-12-04 18:38:17 FTP:425 Data channel timed out due to not meeting the minimum bandwidth requirement. 
It seems like the server is dropping the data connection because the speed via phone is too slow!

Does it work with any other FTP client on your phone?
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

nalbe666
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 2011-12-04, 14:22 UTC

Post by *nalbe666 »

you're right. i have a strange problem with wi-fi router and can't upload anything. sorry that took your time.

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 39712
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) »

Maybe it helps to use a different server, e.g. FileZilla.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply