Problem with opening menu via hardware key on Galaxy A320F

Support for Android version of Total Commander

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
User avatar
MVV
Power Member
Power Member
Posts: 8327
Joined: 2008-08-03, 12:51 UTC
Location: Russian Federation

Problem with opening menu via hardware key on Galaxy A320F

Post by *MVV » 2018-07-18, 09:20 UTC

On my old phone (Lenovo A1000) I could hold Recent apps button for main menu so I've disabled menu bar which takes too much screen space.
However I've found that on my new phone (Samsung Galaxy A320F) I have to hold Back key for main menu, and TC goes back multiple times until menu appears, so it is not usable.
Is there a way to hold another hardware key for opening main menu?

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37667
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2018-07-19, 09:32 UTC

No, unfortunately not. But you can add a button with command 500 to the lower button bar to open the main menu.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply