Mouse Back & Forwrd Buttons Not Working in v 9.22 Final

English support forum

Moderators: Stefan2, white, sheep, Hacker

Post Reply
jazzybob
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2012-12-05, 02:08 UTC

Mouse Back & Forwrd Buttons Not Working in v 9.22 Final

Post by *jazzybob » 2019-03-18, 12:38 UTC

I've been using a Logitech Performance MX mouse and other mouses for years with Total Commander, with no issues. After updating to v9.22 the Back and Forward navigation buttons no longer work. They worked fine in the previous versions, including v.9.22 Candidate 1. Can it be fixed?

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 37170
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Re: Mouse Back & Forwrd Buttons Not Working in v 9.22 Final

Post by *ghisler(Author) » 2019-03-18, 15:21 UTC

Strange, I have a Microsoft mouse with back/forward buttons, and they work just fine with TC 9.22, both 32-bit and 64-bit.

Are you perhaps running TC with higher user rights (As Administrator)? TC would show a ^ sign in the title in this case.
I know that the Logitech mouse software runs with normal user rights and therefore doesn't handle these buttons in programs running with higher rights.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

jazzybob
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2012-12-05, 02:08 UTC

Re: Mouse Back & Forwrd Buttons Not Working in v 9.22 Final

Post by *jazzybob » 2019-03-18, 17:33 UTC

That must be it. It does show ^. I launched as normal and everything is fine. Thanx much.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11183
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Re: Mouse Back & Forwrd Buttons Not Working in v 9.22 Final

Post by *Hacker » 2019-03-19, 21:44 UTC

Message from moderator Hacker

Moved to the English forum.
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply