Lister bug

English support forum

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
User avatar
soreno
Junior Member
Junior Member
Posts: 87
Joined: 2003-02-13, 13:04 UTC
Location: Denmark

Lister bug

Post by *soreno » 2003-03-25, 08:51 UTC

Lister is always maximized in my configuration.

If I press F3 on a multimedia file (*.mp3) the player starts. If I want to view it as binary (pressing 2) the lister is not maximized.

Actually it thinks it's maximized - the maximize widget button does only work after pressing it twice.

Image: http://soreno.dk/lister_bug1.png - Pressing F3
Image: http://soreno.dk/lister_bug2.png - Pressing 2
Image: http://soreno.dk/lister_bug3.png - Clicking maximize widget button
Image: http://soreno.dk/lister_bug4.png - Clicking maximize widget button again

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 38116
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2003-03-26, 22:21 UTC

Thanks for your report, I will check it. Btw, if you don't want to discuss a bug with others but report it to me, it's better to send me an e-mail so I don't miss your message!
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

Post Reply