Cloud-Plugin: how to change masterpassword?

Discuss and announce Total Commander plugins, addons and other useful tools here, both their usage and their development.

Moderators: Stefan2, white, sheep, Hacker

Post Reply
chapolote
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2009-11-06, 17:49 UTC

Cloud-Plugin: how to change masterpassword?

Post by *chapolote » 2018-03-18, 08:10 UTC

How can I change the masterpassword. I'm not happy at all with the one I've choosen ;)

Is there any possibility to support Strato HiDrive? Would be great, it is my main cloud-storage.

Thanks and regards, Joe

User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 8488
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Post by *petermad » 2018-03-18, 21:23 UTC

Ctrl+F -> "Encrypt" -> "Change master password"

The Cloud plugin an FTP shares the master password
License #524 (1994)
Danish Total Commander Translator
TC 9.22a 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 (1903) 64bit, 'Everything' 1.4.1.935 (x64)
TC 3.0b10 on Android 6.0
Get: Extended Total Commander Menus | PHSM-Calendar

chapolote
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2009-11-06, 17:49 UTC

Post by *chapolote » 2018-03-29, 21:30 UTC

Sorry for the late answer. Thanks for the hint :-)

Is it possible to hide this FTP/Transfermode-row just above the drive-symbols, when I'm connected to ftp/cloud-storage.
As long as all works fine, I don't need it really and it takes valuable space ;)

And by the way: can I transfer my settings in the symbol-row to another computer? Obviously it's not stored in the wincmd.ini.

Thanks and regards, Joe

User avatar
petermad
Power Member
Power Member
Posts: 8488
Joined: 2003-02-05, 20:24 UTC
Location: Valsted, Denmark
Contact:

Post by *petermad » 2018-03-30, 09:54 UTC

Is it possible to hide this FTP/Transfermode-row just above the drive-symbols, when I'm connected to ftp/cloud-storage.
No.
And by the way: can I transfer my settings in the symbol-row to another computer? Obviously it's not stored in the wincmd.ini.
What do you mean by symbol-row - is it the buttonbar? If it is the buttonbar, then right click on it and choose "Change", then you can see the location of your buttonbar file in the first row of the dialog.
License #524 (1994)
Danish Total Commander Translator
TC 9.22a 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 (1903) 64bit, 'Everything' 1.4.1.935 (x64)
TC 3.0b10 on Android 6.0
Get: Extended Total Commander Menus | PHSM-Calendar

chapolote
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2009-11-06, 17:49 UTC

Post by *chapolote » 2018-03-31, 21:16 UTC

1000 Dank ;)

Post Reply