Knop voor WebDav

Moderated forum for Dutch users

Moderators: white, Rein de Jong, Folkert

Post Reply
FVG
Junior Member
Junior Member
Posts: 39
Joined: 2006-12-14, 19:11 UTC
Location: Mol - Antwerpen - Belgie

Knop voor WebDav

Post by *FVG » 2016-10-29, 14:58 UTC

Weet iemand of het mogelijk is een bepaalde webdav-connectie te starten door middel van een knop in de knoppenbalk?
De WebDav plugin is geïnstalleerd en de verschillende WebDav connecties zijn aangemaakt.
Vermits WebDav door TC ongeveer op dezelfde manier behandeld wordt als FTP (waar het nu wel kan) dacht ik misschien dat het voor WebDav ook mogelijk is mits de correcte opdrachtregel.
Frank

User avatar
silencer
Senior Member
Senior Member
Posts: 200
Joined: 2003-05-13, 13:18 UTC
Location: The Netherlands

Post by *silencer » 2016-10-30, 09:07 UTC

Afhankelijk van wat je wil, kan je verschillende achties uitvoeren.

Gewoon naar webdav in het actieve paneel:

Code: Select all

TOTALCMD#BAR#DATA
cd \\\WebDAV

%Commander_Path%\Plugins\wfx_webdav\davplug.wfx64


0
-1
of als je altijd het rechterpaneel wilt gebruiken voor webdav:

Code: Select all

TOTALCMD#BAR#DATA
%Commander_Path%\TOTALCMD64.EXE /o /r="\\\WebDAV"

%Commander_Path%\Plugins\wfx_webdav\davplug.wfx64


0
-1
ps. code kan je kopieren en plakken in de knoppenbalk.
ps2. misschien moet je het pad naar webdav plugin iets aanpassen voor het icoontje.

FVG
Junior Member
Junior Member
Posts: 39
Joined: 2006-12-14, 19:11 UTC
Location: Mol - Antwerpen - Belgie

Post by *FVG » 2016-10-31, 19:29 UTC

Dit had ik zelf ook reeds gevonden zij het op een iets anderen manier:
Opdracht: CD
Parameters: \\\WebDav
De rest is vrije keuze

Maar zo krijg je een overzicht van al je webdav connecties.

Mijn bedoeling was om vanaf een knop één welbepaalde webdav connectie te starten zonder eerst het overzicht te krijgen.
Maar zoals zo dikwijls is de oplossing zoo voordehandliggend dat je ze eerst niet ziet.
Door gewoon bij de parameters de naam van de connectie toe te voegen blijkt het perfect te werken.
Parameters: \\\WebDAV\GK5nas
start bijvoorbeeld de toegang tot mijn NAS op via Webdav.

Toch bedankt voor de moeite en een toevoeging voor T&T TotalCommander waard.
Frank

bilbob
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 2016-12-16, 00:59 UTC

Post by *bilbob » 2016-12-16, 01:04 UTC

kan je niet gewoon naar de locatie van wens toegaan en dan een permanente TAB maken.
Zo doe ik het tenminste.

Post Reply