Toegang geheugen Smartphone

Moderated forum for Dutch users

Moderators: Rein de Jong, Folkert, white

Post Reply
peterlee
Junior Member
Junior Member
Posts: 21
Joined: 2015-03-04, 20:59 UTC

Toegang geheugen Smartphone

Post by *peterlee » 2017-05-20, 16:06 UTC

Om bestanden over te zetten tussen mijn PC en een smartphone gebruik ik een USB kabeltje.
Mijn (Android) Smartphone vraagt dan hoe er gekoppeld moet worden.
- USB
- Media Apparaat
- Camera
In mijn geval is Media Apparaat dan het handigst. (USB werkt niet)
Windows Verkenner ziet het Apparaat dan als PMA-1000 met de map Telefoongeheugen.
Alleen Totalcommander ziet dat apparaat niet.
Is dat ergens te regelen?

Peter

FVG
Junior Member
Junior Member
Posts: 41
Joined: 2006-12-14, 19:11 UTC
Location: Mol - Antwerpen - Belgie

Post by *FVG » 2017-08-19, 18:34 UTC

Beste peterlee
Wanneer beide in hetzelfde netwerk zitten (PC vermoedelijk met de draad en Smartphone draadloos) dan kan dat veel eenvoudiger door gebruik te maken van de app AIRDROID
of....
nog beter !!! door TC ook op je smartphone te installeren samen met de LAN-plugin.
Als je nog even geduld hebt: dit staat uitgelegd in mijn nieuw e-boek 'Total Commander voor Android' dat in de loop van de maand september beschikbaar wordt.
Frank

peterlee
Junior Member
Junior Member
Posts: 21
Joined: 2015-03-04, 20:59 UTC

Post by *peterlee » 2017-08-20, 07:17 UTC

iemand tipte mij het commando OpenDrives te gebruiken, en dat laat inderdaad mijn smartphone zien. Dus dat gebruik ik nu.
Maar ik ben wel benieuwd naar e-boek voor Total Commander Android

Peter

Post Reply