commando TCMD in opdrachtregel

Moderated forum for Dutch users

Moderators: Rein de Jong, Folkert, white

Post Reply
peterlee
Junior Member
Junior Member
Posts: 21
Joined: 2015-03-04, 20:59 UTC

commando TCMD in opdrachtregel

Post by *peterlee » 2018-06-29, 07:20 UTC

Als ik in de opdrachtregel ingeef:
TCMD >info.txt Wordt er in de dan actieve map een bstandje met de naam info.txt aangemaakt.
Ik heb dat eens een keer ergens vernomen en maak daar regelmatig gebruik van. Maar ik vraag me af of er meer van dit commando bekend is

User avatar
silencer
Senior Member
Senior Member
Posts: 202
Joined: 2003-05-13, 13:18 UTC
Location: The Netherlands

Post by *silencer » 2018-06-29, 08:05 UTC

Weer een leermomentje op de vrijdag. Ik heb ook nog even zitten zoeken, aangezien ik het commando niet eens kende, maar kan ook helemaal niets erover vinden.

User avatar
Rein de Jong
Senior Member
Senior Member
Posts: 364
Joined: 2005-01-30, 20:26 UTC
Location: NL
Contact:

Re: commando TCMD in opdrachtregel

Post by *Rein de Jong » 2018-09-24, 10:23 UTC

Ik maak een bestand, al dan niet leeg, aan met Shft-F4. Dan opent de editor met dat bestand.
Groetjes/
______/Rein

--- Moderator NL-forum ---
zie ook: http://www.reindejong.nl/totcmd

User avatar
Stefan2
Power Member
Power Member
Posts: 2643
Joined: 2007-09-13, 22:20 UTC
Location: Europa

Re: commando TCMD in opdrachtregel

Post by *Stefan2 » 2018-09-24, 10:32 UTC

peterlee wrote:
2018-06-29, 07:20 UTC
TCMD >info.txt
Dat is een DOS-commando:
http://www.robvanderwoude.com/redirection.php



 
Inofficial FAQs || WIKI (Deu/Eng) || TC Home (What's new? // FAQ // Download // Order // Addons // Tools // Plugins)
Erst wenn der letzte Baum gefällt oder die letzte Biene verendet ist, werden die Leute verstehen warum Umweltschutz wichtig ist.

Post Reply