This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? / Privacy
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Keyboard shortcut of reactivate last used filter not working

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Total Commander (English) Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gawker
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Apr 2018
Posts: 9

PostPosted: Fri Apr 13, 2018 8:05 am    Post subject: Keyboard shortcut of reactivate last used filter not working Reply with quote

Quote:
Keyboard layout document:
CTRL+S -- Open Quick Filter dialog and activate filter (deactivate with ESC or CTRL+F10)
CTRL+SHIFT+S -- Open Quick Filter dialog and reactivate last-used filter

Configuration - Quick Search document:
Note: When using one of the quick search options with search dialog, a button will be shown which causes Total Commander to filter out all files which do NOT match the filter. This filter will remain active also after closing the quick search dialog, and can be removed by changing to a different directory, with the ESC key, or by refreshing the current directory with F2 or Ctrl+R. An active filter is signalled by a filter icon in the panel's status bar. You can open this search filter dialog and toggle the filter also with Ctrl+S. The last used filter can be reactivated with Ctrl+Shift+S.



But when i press Ctrl+Shift+S, seems not working Shocked
0. Is this a bug Question
1. if not, how could i debug this to solve Question
maybe remapping another keyboard shortcut, but what the command should i remapping Question
Back to top
View user's profile Send private message
Horst.Epp
Power Member
Power Member


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 2969
Location: Germany

PostPosted: Fri Apr 13, 2018 8:37 am    Post subject: Reply with quote

Its not a bug and Ctrl-Shift-S works fine here.
Test it with a fresh ini-file.
_________________
Windows 10 x64 Version 1803
April 2018 Update (OS Build 17134.165)
TC 9.20 x64 and x86, Everything 1.4.1.905 (x64)
Back to top
View user's profile Send private message
petermad
Power Member
Power Member


Joined: 05 Feb 2003
Posts: 7851
Location: Valsted, Denmark

PostPosted: Fri Apr 13, 2018 10:06 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
... Ctrl-Shift-S works fine here.

Same here...
_________________
#524
Danish Total Commander Translator
TC 9.20 32+64bit on Win XP 32bit, Win 7, 8.1 & 10 64bit. TC 2.91b3 on Android 6.0

Get Extended Total Commander Menus
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
gawker
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Apr 2018
Posts: 9

PostPosted: Fri Apr 13, 2018 10:25 am    Post subject: Reply with quote

I try delete the wincmd.ini file, nothing happen.
Maybe conflict with other keyboard shortcut...
Then i try other program with setting of keyboard shortcut Ctrl-shift-S, i can't input it, so the shortcut is being occupied(90% of confidence)...
It turns out i have to either find out which program occupying or remapping Ctrl-Shift-S command.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Total Commander (English) All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Imprint/Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH
Privacy Policy | Datenschutzerklärung | Politique de Confidentialité

Using phpBB © phpBB Group