Sloupec velikost, zarovnání doprava

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
User avatar
rfojta
New Member
New Member
Posts: 1
Joined: 2006-05-28, 16:22 UTC

Sloupec velikost, zarovnání doprava

Post by *rfojta »

Ahoj,
chtěl bych se podělit o jednu věc, která mi na Total Commanderu hodně vadí. Je to zarovnání sloupce velikost, které je doleva namísto doprava. V podstatě se tam nevejde víc jak 7 číslic a ostatní se přelévá do sloupce přípony. Myslím si, že by to mělo být zarovnáno doprava.

8)
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11838
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Ahoj,
V standardnom nastaveni (Full view) to zial nejde zmenit. Ale mozes si nadefinovat Custom columns view v Configuration - Options - Custom columns - New, tam si nastavis stlpce a zarovnanie (Align) ako potrebujes.

V tejto suvislosti sa ti mozno zide aj plugin DirSizeCalc, ktory dokaze napr. pocitat velkosti adresarov na pozadi, mozes si definovat rozlicne jednotky na zobrazenie, a pod.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Agony
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2006-04-29, 18:05 UTC
Location: Czech Republic

Post by *Agony »

Ha, objevil se dalsi kolega :D. Sice vubec nevim co tim zarovnanim myslel, ale to je irelevantni :D
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11838
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Agony,
Uzas, ze? ;)
No zarovnanie, ako vo Worde - zarovnanie doprava, dolava, na stred... Ze to nie je "nacapene" na lavej strane ale na pravej.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Jojo
Junior Member
Junior Member
Posts: 29
Joined: 2003-02-24, 10:31 UTC

Post by *Jojo »

Agony wrote:Ha, objevil se dalsi kolega :D. Sice vubec nevim co tim zarovnanim myslel, ale to je irelevantni :D
Je pravda, ze Ceska a Slovenska cast fora primo praska pod poctem prispevku. :D
User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11838
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Nuz, je nova, musi sa ujat. :)

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
kamowski
Junior Member
Junior Member
Posts: 43
Joined: 2006-08-25, 08:44 UTC
Location: slovakia

Post by *kamowski »

Možno ti pomôže ak si v nastaveniach zmeníš spôsob zobrazenia veľkosti súboru. Nebudeš tam mať 7 číslic a viac. Skús toto :
konfigurácia - obecné nastavenia - zarážky //veľkosť (nastav: dynamicky xxk/M/G), //na spodku (nastav: dynamicky xxk/M/G)
Post Reply