Poznamka k ceskemu prekladu TC

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

staniol
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2017-10-11, 23:04 UTC
Location: Prague, Czech Republic

změna aktivního písmene při kopírování/p&a

Post by *staniol » 2017-10-12, 13:26 UTC

Zdravím,

od první betaverze TC 9.10 jsem si všiml změny "aktivního písmene" v dialogu při kopírování či přesunu souborů. Dříve u Přeskočit vše bylo aktivní "e", nyní je to "k".
Je to kvůli sjednocení s anglickou verzí?

User avatar
Iv@n
Junior Member
Junior Member
Posts: 38
Joined: 2006-11-19, 07:09 UTC

Post by *Iv@n » 2017-10-13, 06:35 UTC

Je to kvůli duplicitě u tlačítek.
Překladatel české verze programu Total Commander 7.x-9.x (včetně nápovědy)
Czech translator of Total Commander 7.x-9.x

staniol
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2017-10-11, 23:04 UTC
Location: Prague, Czech Republic

Post by *staniol » 2017-10-17, 16:54 UTC

OK, díky za odpověď.

Post Reply