Ikona v menu u uživatelského příkazu

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
eXMarty
Junior Member
Junior Member
Posts: 5
Joined: 2017-06-26, 14:42 UTC

Ikona v menu u uživatelského příkazu

Post by *eXMarty » 2017-06-26, 14:51 UTC

Zdravím,
má někdo zkušenost s vytvořením vlastního příkazu (v usercmd.ini) a jeho následném přidání do hlavního menu?
Vytvořil jsem si vlastní příkaz, nastavil mu i ikonu (button=...) ale pokud pak přidám příkaz do hlavního menu, ikonku zde nezobrazuje. Je možné u příkazu ikonku zobrazit, nebo to u vlastních příkazů možné není?

vsouboru USERCMD.INI mám:

Code: Select all

[em_TCUtils_Total_Updater]
cmd=%Commander_Path%\TC_utils\Total_Updater\TotalUpdater.exe
path=%Commander_Path%\TC_utils\Total_Updater\
menu=Total Updater
button=%Commander_Path%\TC_utils\Total_Updater\TotalUpdater.exe
:
:
:
v WCMD_CZ.MNU mám

Code: Select all

:
:
POPUP "&Konfigurace"
:
:
:
    POPUP "TC Utils"
        MENUITEM "Total Updater", em_TCUtils_Total_Updater
        MENUITEM "Plugin Manager", em_TCUtils_Plugins_Manager
        MENUITEM "Ultra TC Editors", em_TCUtils__Ultra_TC_Editors
    END_POPUP
END_POPUP
:
:
:

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11025
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2017-06-26, 19:13 UTC

Ahoj eXMarty,
Nasiel som toto - Icons in Main menu for em_usercmd.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply