| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Zanys Junior Member

|
Posted: Mon Jun 28, 2010 2:47 pm Post subject: Problém s kontextovým menu |
|
|
Zdravím,
mám menší problém, v klasickém kontextovém menu mám možnost Odeslat a pak na výběr několik možností, hojně používám možnost Bluetooth. Tato nabídka mi přestala fungovat jen v TotalCMD, mám tam možnost bluetooth bez ikony a když chci odeslat soubor tak se mi zobrazí hláška, že fsquirt.exe nelze najít, jinde mi to funguje (např. průzkumník apod.) Jen v TotalCMD ne... Zkoušel jsem úpravu kontextového menu, ale nevím jestli pro TotalCMD je nějaké zvláštní nastavení. Předem díky za odpověď.
Mám Win 7 Ultimate 64bit. |
|
| Back to top |
|
 |
Sob Power Member

|
Posted: Mon Jun 28, 2010 3:26 pm Post subject: |
|
|
To bude tim, ze jedinej fsquirt.exe je v 64bitovym c:\Windows\System32, ale TC jako 32bit program ho nevidi.
Na prvni pohled se zda, ze funguje vytvoreni linku:
| Code: | | mklink c:\Windows\SysWOW64\fsquirt.exe c:\Windows\system32\fsquirt.exe |
|
|
| Back to top |
|
 |
Hacker Moderator

Joined: 06 Feb 2003 Posts: 9133 Location: Bratislava, Slovakia
|
Posted: Mon Jun 28, 2010 3:57 pm Post subject: |
|
|
Zanys,
SendTo @ fsquirt.exe not working.
HTH
Roman _________________ Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um. |
|
| Back to top |
|
 |
Zanys Junior Member

|
Posted: Tue Jun 29, 2010 10:20 am Post subject: |
|
|
Díky moc, už je mi to jasný Jen to vytvoření linku moc nechápu? |
|
| Back to top |
|
 |
Sob Power Member

|
Posted: Tue Jun 29, 2010 6:36 pm Post subject: |
|
|
| Problemy mivaji vic moznych reseni. S linkem je to prvni co me napadlo, protoze menu Odeslat normalne nepouzivam, takze jsem nevedel, ze polozky v nem jsou jednoduse pristupny na disku jako .lnk soubory. No a kdyz system 32bitovym programum ukazuje ve skutecnosti obsah SysWOW64 jako system32, tak nejjednodussi bylo zaridit, aby tam byl fsquirt.exe k nalezeni. Ale lepsi je asi zmenit ten .lnk jak pise Hacker. |
|
| Back to top |
|
 |
|