Zobrazovanie súborov od istej veľkosti

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
omikron123
Junior Member
Junior Member
Posts: 61
Joined: 2006-10-04, 08:09 UTC

Zobrazovanie súborov od istej veľkosti

Post by *omikron123 » 2011-03-16, 19:54 UTC

Ako je možné nastaviť filter, aby som v nejakom adresári videl iba súbory napríklad väčšie ako 100 MB?

Vopred ďakujem.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10956
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2011-03-16, 20:43 UTC

Ahoj omikron123,
Vytvor si taky Search, uloz ho, a vyber ho v Ctrl-F12.

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

omikron123
Junior Member
Junior Member
Posts: 61
Joined: 2006-10-04, 08:09 UTC

Post by *omikron123 » 2011-03-16, 22:21 UTC

Môj výber sa mi nikde neuloží, pretože po stlačení CTRL-F12 sa mi žiadna voľba neukazuje. Neviem, kde robím chybu.... Vo výbere nekladiem žiadne špeciálne podmienky, napríklad typ prípony, iba veľkosť súboru...

Takže tak...

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10956
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2011-03-16, 23:42 UTC

omikron123,
Co rozumies pod vyberom?
Spustil si Search (Alt-F7), zadefinoval parametre v tabe Advanced a ulozil v tabe Load/Save?

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

omikron123
Junior Member
Junior Member
Posts: 61
Joined: 2006-10-04, 08:09 UTC

Post by *omikron123 » 2011-03-17, 16:10 UTC

Urobil som ako si mi poradil : zadefinoval parametre v tabe Advanced a ulozil v tabe Load/Save. Výber sa zrealizoval. Keď som však potom chcel znovu vyvolať podmienky, zistil som, že sa nikde neuložili... Pýtam sa, WHY? :o

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10956
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2011-03-17, 21:10 UTC

omikron123,
Ech, no, priznam sa, ze nerozumiem tomu, co pises. Co znamena "vyber sa zrealizoval" a "vyvolat podmienky"? Mozes popisat, kam klikas a co pises, alebo pripadne nahrat kratke videjko?
Please create videos (or screenshots) of bugs when possible!

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply