Problem

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
Strncek
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 2011-04-05, 19:13 UTC
Location: Czech Republic

Problem

Post by *Strncek » 2011-04-05, 19:17 UTC

PRosim o pomoc. Z total commanderu mi zmizely nektere slozky. v pc jsou normalne. kdyz otevru tento pocitac/mistni dick c tak tam jsou normalne ale v Totall commanderu ne..

Sob
Power Member
Power Member
Posts: 908
Joined: 2005-01-19, 17:33 UTC

Post by *Sob » 2011-04-05, 20:34 UTC

To bude chtit vic informaci, jako napr. co je to za slozky, aby se dalo rict, jestli je to nejakej beznej problem (napr. jinej obsah c:\Windows\System32 na 64-bit Windows), nebo neco jinyho.

Strncek
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 2011-04-05, 19:13 UTC
Location: Czech Republic

Post by *Strncek » 2011-04-06, 11:03 UTC

jsou to slozky s hudbou,dokumenty a tak podedobne. ted nevim presne protoze se mi ztratily..

Sob
Power Member
Power Member
Posts: 908
Joined: 2005-01-19, 17:33 UTC

Post by *Sob » 2011-04-06, 14:18 UTC

Nejaky vlastni slozky, nebo ty standardni systemovy v Documents and Settings / Users (podle systemu)? A verze Windows je jaka?

Strncek
Junior Member
Junior Member
Posts: 3
Joined: 2011-04-05, 19:13 UTC
Location: Czech Republic

Post by *Strncek » 2011-04-06, 19:42 UTC

jojo presne to.. a windows? xp prof..jinak nevim..

Sob
Power Member
Power Member
Posts: 908
Joined: 2005-01-19, 17:33 UTC

Post by *Sob » 2011-04-06, 20:21 UTC

V XP by snad ani problem byt nemel, vetsinou vsichni maji lokalizovanou verzi, kde jsou skutecne realny slozky na disku. Jiny je to u anglicky verze systemu s jazykovym balickem (coz je standard u novejsich Windows). Tam je to potom tak, ze na disku jsou slozky s anglickym nazvem (napr. My Documents), ale windowsackej Explorer zobrazuje lokalizovanej nazev (Dokumenty), tj. si v podstate vymysli slozku, ktera fyzicky neexistuje a presmerovava to. TC ale zobrazuje to, co je skutecne na disku. No ale toho by sis snad vsiml..
Pak uz me napada jedine rozdilny nastaveni pro zobrazeni skrytych souboru, ze bys to mel v Exploreru povoleny a v TC ne. Ale o tom bys taky mel vedet, kdybys to zmenil. A navic ty slozky myslim standardne skryty nejsou.
Zkus prijit jeste na neco, ceho by se dalo chytit.

MartinK
Junior Member
Junior Member
Posts: 32
Joined: 2010-11-19, 20:21 UTC
Location: Brno, Czech Republic

Post by *MartinK » 2011-04-13, 07:35 UTC

Odpovedi od Sob byly vycerpavajici, me k problemu jeste napada jedna varianta, ale to by musel byt asi zly umysl nekoho tretiho.
V nastaveni TC lze totiz zakazat zobrazovat konkretni soubory nebo slozky:
Konfigurace->Moznosti->Vynechavane soubory.
Skoda, ze se Strncek uz dal neozval a tak netusime, kde byl problem a jak je vyresen.

Post Reply