Drag&Drop na FTP

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
Bari
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2011-10-17, 09:24 UTC
Location: Czech Republic
Contact:

Drag&Drop na FTP

Post by *Bari » 2011-10-17, 09:26 UTC

Zdravím.

Nevíte někdo, jestli je v plánu funkce Drag&Drop například z plochy do FTP adresáře? Jiné klienty to umí a zde mi tato funkce dost chybí.

Díky

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11281
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2011-10-17, 10:41 UTC

Ahoj Bari,
Hmm, to neviem, a) Desktop je virtualny priecinok a b) tu treba spolupracu Explorera a TC, kedze je to Drag&Drop medzi roznymi programami. Ale principialne by to malo byt mozne. Ak to momentalne nejde, navrhol by som otvorit Plochu v TC a skopirovat priamo v TC.

HTH
Roman
Last edited by Hacker on 2011-10-17, 13:09 UTC, edited 1 time in total.
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Bari
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2011-10-17, 09:24 UTC
Location: Czech Republic
Contact:

Post by *Bari » 2011-10-17, 11:02 UTC

Teď to právě nejde. Přitom jiné programy (WinSCP) to umí naprosto bez problému. A docela hodně bych to ocenil, jelikož to využívám v podstatě denně a po přechodu na zakoupený TC mi to dost chybí.

Je třeba nějaká možnost předat to jako požadavek na novou funkci?

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11281
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2011-10-17, 13:10 UTC

Bari,
Urcite, na to je urcene TC Suggestions forum.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

User avatar
Maverick_CZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 23
Joined: 2009-09-17, 13:53 UTC

Post by *Maverick_CZ » 2011-11-02, 10:25 UTC

A nestačilo by, když je v jednom panelu zobrazen obsah FTP, v druhém panelu si zobrazit obsah plochy? :wink:

Bari
Junior Member
Junior Member
Posts: 6
Joined: 2011-10-17, 09:24 UTC
Location: Czech Republic
Contact:

Post by *Bari » 2012-02-26, 09:04 UTC

To by sice stačilo, ale ne vždy všechno kopíruji z plochy nebo na plochu a tím pádem se musím překlikávat pořád tam a zpět.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11281
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2012-02-26, 11:02 UTC

Bari,
A tak, vzdy mozes mat otvoreny napr. jeden tab s plochou.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply