Problem ALT+F1 - automaticke prepinani disku

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
WaVe_99
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2013-04-13, 00:15 UTC

Problem ALT+F1 - automaticke prepinani disku

Post by *WaVe_99 »

Řeším takovou nepříjemnost, při stisknutí ALT+F1 se otevírá rolovací seznam jednotek(disků) a pokud posunu šipkou dolů na klávesnici, tak se automaticky otevře další disk, místo toho, abych to teprve potvrdil enterem. Nevíte někdo, čím to může být? Na jiném PC se stejnými *.ini soubory to nedělá...

Předem díky

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11683
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Ahoj WaVe_99,
Hmm, tazko povedat, sa mi este nikdy nestalo. Neviem, mozno skusit iny jazyk klavesnice? Restart? Premenovat wincmd.ini a skusit s defaultnymi nastaveniami?

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

WaVe_99
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2013-04-13, 00:15 UTC

Post by *WaVe_99 »

Oboji jsem zkusil, nic nezabira :-(

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11683
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Tak skus tretie. :-)

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

WaVe_99
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2013-04-13, 00:15 UTC

Post by *WaVe_99 »

Smazat *.ini jsem samo vyzkousel jako prvni :-)

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11683
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

Tak potom im napada len nejaky 3rd party program, nejaky prekladac (translator) alebo nieco take, ze by sa snazil citat text na obrazovke, ked stlacis Alt-F1 a zaroven by prepinal drive.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

WaVe_99
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2013-04-13, 00:15 UTC

Post by *WaVe_99 »

Romane, dekuji zdvorile za nakopnuti, delalo to Synergy v rezimu service, po prepnuti do rezimu desktop je po problemu. Jeste jednou diky.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11683
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker »

WaVe_99,
Aa, rado sa stalo, som rad, ze vinnik sa nasiel. :)

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply