TC ftp dialog

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
nnnkamil
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2015-06-04, 08:17 UTC

TC ftp dialog

Post by *nnnkamil » 2015-06-04, 10:39 UTC

Zdravím,

1. je možno při otevírání nového ftp spojení (pokud je již nějaké otevřené) potlačit dialog "Chcete ukončit připojení 'XXXXX'?" s nadefinováním defaultního stisku tlačítka "Ano|Ne|Storno"?

2. je možno při otevírání nového ftp spojení v případě (defaultního) stisku tlačítka "Ne" a otevírá se stejné ftp spojení neotevírat nové, ale přepnout na již otevřené?

3. je možno při obnovení již neaktivního ftp spojení (CTRL-R) potlačit dialog "Spojení bylo přerušeno. Chcete provést opakované připojení?" s nadefinováním defaultního stisku tlačítka "Ano|Ne"?

Díky, Kamil

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10962
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2015-06-04, 21:46 UTC

Ahoj nnnkamil,
1. Help - 4.b) - wcx_ftp.ini - [General] - AutoDisconnect
2. Myslim, ze nie.
3. Skus Help - 4.b) - wcx_ftp.ini - [General] - AutoResume

HTH
Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

nnnkamil
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2015-06-04, 08:17 UTC

Post by *nnnkamil » 2015-06-05, 10:38 UTC

Ahoj Roman,

díky za odpověď

1. - AutoDisconnect funguje
2. - nenašel jsem možnost změny
3. - nenašel jsem možnost změny (dle nápovědy se zdá, že AutoResume je spíše pro pokus obnovy přenesení souboru při zaseknutém spojení, kdežto dialog se objevuje po CTRL-R u regulérně deaktivovaného spojení po určité době nečinnosti

Kamil

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10962
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2015-06-05, 23:14 UTC

Ahoj nnnkamil,
Uf, tak ked 3. nefunguje, tak zial uz neviem.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply