Tucne soubory nelze prejmenovat

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
zuzu_kuc
Junior Member
Junior Member
Posts: 10
Joined: 2014-04-01, 14:02 UTC

Tucne soubory nelze prejmenovat

Post by *zuzu_kuc » 2015-08-13, 09:59 UTC

Ahoj,
narazil jsem na zvlastni problem, celou dobu hromadne prejmenovani fungovalo dobre. Najednou kdyz chci cokoliv prejmenovat například ostranit dlouhé "á" a nahradit ho za kratké "a" tak to napíše že tučné soubory nebylo možné přejmenovat a přitom se soubory přejmenují. Nevíte co dělám špatně ?

Edit: ted jsem zjistil že se to stává pouze na síti, na lokale se to neděje ..takže jdu zjišťovat.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 10962
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2015-08-16, 10:24 UTC

zuzu_kuc,
Good luck, zatial som o takom nepocul. Mozno nejake nastavenie Samby a kodovej stranky?

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply