TC 9.0a ztrácí se záložky po restartu

Moderated forum for Slovak and Czech users

Moderators: Darkman_, Hacker

Post Reply
radekpuk
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2017-04-27, 13:44 UTC
Location: CZ

TC 9.0a ztrácí se záložky po restartu

Post by *radekpuk » 2017-04-27, 14:07 UTC

Dobrý den,
nestalo se někomu, že po restartu PC se "ztratí" všechny záložky z pravého okna?
Levé zůstane klasicky se záložkami, jak byly otevřené v poslední session, ale napravo je vždy jen jedna záložka....
Co je zvláštní: stává se to jen u jedné licence/firemní/, jakmile aktivuji soukromou, je vše OK.
Díky
Radek

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11025
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2017-04-27, 18:01 UTC

Ahoj radekpuk,
wincmd.ini - [right] a [righttabs]?

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

radekpuk
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2017-04-27, 13:44 UTC
Location: CZ

Post by *radekpuk » 2017-04-27, 20:40 UTC

Nevím nevím
righttab vypadá úplně normálně:
[righttabs]
0_path=d:\download\
0_options=1|3|1|0|0|0|0|
1_path=k:\img\
1_options=1|3|1|0|0|0|0|
activetab=2

stejné jako na PC doma.
A opravdu jen stačí doma, kde vše je OK použít key firemní a chová se to stejně. Neinstaluji znovu jen dám firemní licenci...

Zkoušel jsem i BETA verze, nakopírovat ini soubory z domu.
Bez výsledku.
Levý panel vždy bez problémů.

Radek

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11025
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2017-04-27, 21:07 UTC

radekpuk,
A [right]?
Ako vyzeraju [right] a [righttabs] hned po starte, firemna a sukromna licencia?
Vymenit licenciu znamena vymenit wincmd.key?

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

radekpuk
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2017-04-27, 13:44 UTC
Location: CZ

Post by *radekpuk » 2017-04-27, 21:53 UTC

změna licence : ano záměna wincmd.key
zbytek vyzkouším. díky
Radek

radekpuk
Junior Member
Junior Member
Posts: 4
Joined: 2017-04-27, 13:44 UTC
Location: CZ

Post by *radekpuk » 2017-05-03, 08:25 UTC

A jak už to na tom světě bývá, zatím se mi to nepodařilo nasimulovat...
Pokud situace nastane postnu to.
Díky za Váš čas

Post Reply