This forum uses cookies. Click X button to hide this message. What is stored? / Privacy
Total Commander Forum Index Total Commander
Forum - Public Discussion and Support
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Kopírování do více složek najednou - Total Commander

 
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Slovak and Czech Printable version
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SonicxSonicx
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Apr 2018
Posts: 4

PostPosted: Tue Apr 03, 2018 1:19 am    Post subject: Kopírování do více složek najednou - Total Commander Reply with quote

Ahoj,

potřeboval bych poradit s touto věcí, jak kopírovat jeden soubor současně do více složek.

Zadání:

1) mám složky dle zakázek a ty obsahují datum zakázky a jméno zákazníka - např. 20180101 - Petr Novak, další pak třeba 20150103 - Petr Novak, atd.

2) každý další dokument týkající se stejného klienta chci nakopírovat do všech složek, tedy jak do "20180101 - Petr Novak", tak do "20150103 - Petr Novak"

3) u některých klientům mám složek desítky, proto tento dotaz

4) tedy, mohu v Total Commanderu - nebo jakkoli jinak ! (není podmínka to udělat v Total commanderu) zadat, aby se soubor kopíroval do všech složek, které obsahují "Novak"? Něco jako F5 - kopírování do *Novak*
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10850
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Sat Apr 07, 2018 9:00 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj SonicxSonicx,
Ak su vsetky priecinky v cielovom paneli, len ich oznac, a v kopirovacom dialogu zafajkni "Copy to all selected folders/links in the target panel". Ak nie su v jednom adresari, urob na ne linky (Ctrl-Shift-F5) a daj ich do jedneho adresara.

HTH
Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SonicxSonicx
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Apr 2018
Posts: 4

PostPosted: Sun Apr 08, 2018 2:54 am    Post subject: Reply with quote

Ahoj, děkuji, avšak to je takové "polovičaté řešení", v cílové složce je stovky podsložek, takže stále hledat ty, které obsahují například "Novák" a pak je označit je zdlouhavé, nejde to nějak jednodušeji?
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10850
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Sun Apr 08, 2018 3:36 am    Post subject: Reply with quote

SonicxSonicx,
A tak, vela moznosti
- oznacit ich raz a Mark - Save Selection To File / Load Selection From File
- vytvorit raz tie linky a kopirovat do nich
- Ctrl-S, Novak, oznacit vsetky

Make your choice.

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SonicxSonicx
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Apr 2018
Posts: 4

PostPosted: Sun Apr 08, 2018 3:49 am    Post subject: Reply with quote

CTRL-S to je to, co jsem hledal !! Děkuji
Back to top
View user's profile Send private message
SonicxSonicx
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Apr 2018
Posts: 4

PostPosted: Sun Apr 08, 2018 4:13 am    Post subject: Reply with quote

Ještě prosím jeden dotaz - je možno nastavit, aby v okně "kopírování" (F5) byla defaultně zvolena možnost "Kopírovat do všech vybraných složek nebo odkazů v cílovém panelu"?
Back to top
View user's profile Send private message
Hacker
Moderator
Moderator


Joined: 06 Feb 2003
Posts: 10850
Location: Bratislava, Slovakia

PostPosted: Sun Apr 08, 2018 4:48 am    Post subject: Reply with quote

SonicxSonicx,
Obavam sa, ze nie.

Roman
_________________
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Total Commander Forum Index -> Slovak and Czech All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Imprint/Impressum: This site is maintained by Ghisler Software GmbH
Privacy Policy | Datenschutzerklärung | Politique de Confidentialité

Using phpBB © phpBB Group