Ultra TC Editors 6.42 Final

Discuss and announce Total Commander plugins, addons and other useful tools here, both their usage and their development.

Moderators: sheep, Hacker, Stefan2, white

Post Reply
User avatar
thomasmolover
Member
Member
Posts: 105
Joined: 2016-12-12, 01:32 UTC

Post by *thomasmolover » 2018-05-02, 10:20 UTC

ts4242 wrote:
thomasmolover wrote:so when I edit the INI file with a editor, I can know how I do
Simply edit with Configuration Editor :)
thomasmolover wrote:the Data is already in the soft, and Just do a little work

If you worry the INI file would be very large, write the info if the key effective or let user decided
Sorry!

BTW: Are you thomasmo but with different name?
I fix some hot key conflict in the lng file

https://drive.google.com/open?id=1KT_8pQVmmrSCTtKQLi8HO8o8IJ3tYk-p

User avatar
ts4242
Power Member
Power Member
Posts: 2080
Joined: 2004-02-02, 20:08 UTC
Contact:

Post by *ts4242 » 2018-05-05, 03:37 UTC

thomasmolover wrote:I fix some hot key conflict in the lng file

https://drive.google.com/open?id=1KT_8pQVmmrSCTtKQLi8HO8o8IJ3tYk-p
What is "hot key conflict"? The link downloads data file "Chinese912.cedf" not "Chinese.lng

Later please send me your updated files via e-mail not here.

User avatar
tuska
Power Member
Power Member
Posts: 1679
Joined: 2007-05-21, 12:17 UTC

Post by *tuska » 2018-05-08, 13:17 UTC

ts4242 wrote:Download Ultra TC Editors 6.40 RC 7
Here is VirusTotal scan result for the new package[/url] (Detection ratio: 0 / 67)
Symantec does not like your programs Hotkeys editor.exe and Ultra TC Editors.exe since today. (Detection ratio: 1 / 67)

User avatar
ts4242
Power Member
Power Member
Posts: 2080
Joined: 2004-02-02, 20:08 UTC
Contact:

Post by *ts4242 » 2018-05-08, 18:46 UTC

tuska wrote:
ts4242 wrote:Download Ultra TC Editors 6.40 RC 7
Here is VirusTotal scan result for the new package[/url] (Detection ratio: 0 / 67)
Symantec does not like your programs Hotkeys editor.exe and Ultra TC Editors.exe since today. (Detection ratio: 1 / 67)
Where is your link that say (Detection ratio: 1 / 67)?
This is my link for the latest release RC 7 it says (0 / 67), in addition I don't see Symantec

User avatar
tuska
Power Member
Power Member
Posts: 1679
Joined: 2007-05-21, 12:17 UTC

Post by *tuska » 2018-05-08, 21:38 UTC

2ts4242
In an asymmetric synchronization, I noticed today that I'm missing these two files.
When trying to restore them from a backup, Symantec (Norton 360) noted that they were deleted for security reasons.
I still recovered those two files and then uploaded them to VirusTotal for review.

Here are the results:
Ultra TC Editors.exe  (Detection ratio: 1 / 67)
hotkeys editor.exe    (Detection ratio: 1 / 67)
ultra_tc_editors_640_rc_7.rar (Detection ratio: 0 / 57) --> Symantec included!

Symantec contradicts itself here.

EDIT:
While writing this and uploading the files again, there are suddenly no hits, i. E. also Symantec announces "clean" now.
I have a single hard copy available where Symantec has recently shown "ML.Attribute.HighConfidence".
Now everything seems to be alright with Symantec.
Last edited by tuska on 2018-05-08, 22:21 UTC, edited 1 time in total.

User avatar
ts4242
Power Member
Power Member
Posts: 2080
Joined: 2004-02-02, 20:08 UTC
Contact:

Post by *ts4242 » 2018-05-08, 22:19 UTC

2tuska
Visit your links again, I did reanalyzing (yours was dated 2018-05-04), it is now say (Detection ratio: 0 / 66)

Why it is better to recheck files on Virustotal
The reason is simple: the engines used by Virustotal are updated regularly so that a new scan of a file may have different results than the previous scan. While it is usually not necessary if the last scan was run 30 minutes ago, it is recommended to do so if it dates back days.

User avatar
Dalai
Power Member
Power Member
Posts: 6746
Joined: 2005-01-28, 22:17 UTC
Location: Meiningen (Südthüringen)

Post by *Dalai » 2018-05-08, 22:24 UTC

2tuska
This is normal behavior of Symantec anti-virus products in conjunction with new programs and compilations. Symantec products use their cloud services to classify new programs as suspicious. If enough people rate them as clean, the reputation of these programs change (improve). This takes time and may explain the different classifications of the same files at different points in time.

Regards
Dalai
Last edited by Dalai on 2018-05-08, 22:25 UTC, edited 2 times in total.
#101164 Personal licence
Ryzen 5 2600, 16 GiB RAM, ASUS Prime X370-A, Win7 x64

Plugins: Services2, Startups

User avatar
tuska
Power Member
Power Member
Posts: 1679
Joined: 2007-05-21, 12:17 UTC

Post by *tuska » 2018-05-08, 22:24 UTC

ts4242 wrote:2tuska
Visit your links again, I did reanalyzing (yours was dated 2018-05-04), it is now say (Detection ratio: 0 / 66)

Why it is better to recheck files on Virustotal
The reason is simple: the engines used by Virustotal are updated regularly so that a new scan of a file may have different results than the previous scan. While it is usually not necessary if the last scan was run 30 minutes ago, it is recommended to do so if it dates back days.
Thank you for the hint and the link!

User avatar
tuska
Power Member
Power Member
Posts: 1679
Joined: 2007-05-21, 12:17 UTC

Post by *tuska » 2018-05-08, 22:34 UTC

2Dalai
Thanks for this info.

I just do not understand why Norton 360 after 3 weeks suddenly deletes 2 files and not earlier.
I had to set an exception rule in Norton 360 so that the files could be restored.
Symantec Norton 360 classifies the files as dangerous (VirusTotal) and 2 hours later they are classified as "clean" again.
It seems like I caught a bad day.

I also checked the PC for viruses - no matches.

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11357
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2018-05-08, 22:58 UTC

Dalai,
That's why one doesn't use Symantec, if one has a choice.

Roman
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

User avatar
Dalai
Power Member
Power Member
Posts: 6746
Joined: 2005-01-28, 22:17 UTC
Location: Meiningen (Südthüringen)

Post by *Dalai » 2018-05-08, 23:12 UTC

tuska wrote:It seems like I caught a bad day.
It's also possible that the files were removed because of bad signatures.

@Hacker:
;) True. I don't use any anti-virus software, but I read numerous posts about the features (and "features") of such software and issues other people have with it. In this particular case somebody in the DelphiPraxis forum described that he uses Symantec products (IIRC a commercial one in a company environment) and how that stuff works.

Regards
Dalai
#101164 Personal licence
Ryzen 5 2600, 16 GiB RAM, ASUS Prime X370-A, Win7 x64

Plugins: Services2, Startups

User avatar
ts4242
Power Member
Power Member
Posts: 2080
Joined: 2004-02-02, 20:08 UTC
Contact:

Post by *ts4242 » 2018-05-09, 01:22 UTC

tuska wrote:I just do not understand why Norton 360 after 3 weeks suddenly deletes 2 files and not earlier.
This could happen if you didn't configured your AV for schedule scan your drives, so it is scan these files once you run or just open their folder.
tuska wrote:Symantec Norton 360 classifies the files as dangerous (VirusTotal) and 2 hours later they are classified as "clean" again.
There was 4 days not 2 hours between the two analysis, as I said yours was dated 2018-05-04

User avatar
thomasmolover
Member
Member
Posts: 105
Joined: 2016-12-12, 01:32 UTC

Post by *thomasmolover » 2018-05-09, 09:08 UTC

Can the app add a function ,like custom button bar, let user select the .bar file to edit it?

User avatar
ts4242
Power Member
Power Member
Posts: 2080
Joined: 2004-02-02, 20:08 UTC
Contact:

Post by *ts4242 » 2018-05-10, 02:59 UTC

thomasmolover wrote:Can the app add a function ,like custom button bar, let user select the .bar file to edit it?
Did you tried File> Open...?

User avatar
thomasmolover
Member
Member
Posts: 105
Joined: 2016-12-12, 01:32 UTC

Post by *thomasmolover » 2018-05-10, 04:39 UTC

ts4242 wrote:
thomasmolover wrote:Can the app add a function ,like custom button bar, let user select the .bar file to edit it?
Did you tried File> Open...?
oh, I am a fool :oops:

Post Reply