[9.20b6] ALT+F5 & ALT+F9 no longer work

English support forum

Moderators: white, sheep, Hacker, Stefan2

Post Reply
acmodeu
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2018-06-07, 07:08 UTC

[9.20b6] ALT+F5 & ALT+F9 no longer work

Post by *acmodeu » 2018-06-07, 07:16 UTC

ALT+F5 & ALT+F9 default shorcuts for operations with archives are no longer work.

P.S. I tried to create the topic in the corresponding section but seems that I have only readonly rights there.



Mod:
moved

User avatar
Horst.Epp
Power Member
Power Member
Posts: 3111
Joined: 2003-02-06, 17:36 UTC
Location: Germany

Re: [9.20b6] ALT+F5 & ALT+F9 no longer work

Post by *Horst.Epp » 2018-06-07, 07:49 UTC

acmodeu wrote:ALT+F5 & ALT+F9 default shorcuts for operations with archives are no longer work.

P.S. I tried to create the topic in the corresponding section but seems that I have only readonly rights there.



Mod:
moved
Not confirmed
Both Hotkeys still work fine for me with TC 9.20b6
Windows 10 Home x64 October 2018 Update
Version 1809 (OS Build 17763.134)
TC 9.21a x64 and x86, Everything 1.4.1.921 (x64)

acmodeu
Junior Member
Junior Member
Posts: 2
Joined: 2018-06-07, 07:08 UTC

Post by *acmodeu » 2018-06-07, 08:05 UTC

Yeah, numerous TC restarts didn't help but after logging off and loggin on again shortcuts began to work again.

User avatar
ghisler(Author)
Site Admin
Site Admin
Posts: 36511
Joined: 2003-02-04, 09:46 UTC
Location: Switzerland
Contact:

Post by *ghisler(Author) » 2018-06-07, 09:03 UTC

This can happen when another program or a driver registers hotkeys for itself system-wide. An infamous example is the NVIDIA GeForce Experience driver. You can change/remove all these hotkeys by pressing Alt+Z and clicking on the cogwheel icon.
Author of Total Commander
http://www.ghisler.com

User avatar
Hacker
Moderator
Moderator
Posts: 11043
Joined: 2003-02-06, 14:56 UTC
Location: Bratislava, Slovakia

Post by *Hacker » 2018-06-07, 10:50 UTC

Message from moderator

Moved to the English forum.

Hacker (Moderator)
Mal angenommen, du drückst Strg+F, wählst die FTP-Verbindung (mit gespeichertem Passwort), klickst aber nicht auf Verbinden, sondern fällst tot um.

Post Reply